Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 18/03/2024 ως και 24/03/2024 για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 18/03/2024 ως και 24/03/2024 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 18/03/2024 ως και 24/03/2024 για όλα τα ζώδια

 

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά, ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 18/03/2024 ως και 17/03/2024.

Οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για 18-24 Μαρτίου από την Χριστίνα Στεργίου!

Αρχίζουμε και παίρνουμε στα σοβαρά τα ερωτικά μας, προσπαθώντας να τα σταθεροποιήσουμε. Αυτό γίνεται ολοφάνερο από πολλές όψεις. Την Τρίτη με τη σύνοδο Ερμή και Βορείου Δεσμού είναι λογικό να καταλάβουμε πως τίποτα από όσα επιλέγουμε και λέμε δεν είναι τυχαίο.

Ξεκινώντας με την πρώτη όψη που κορυφώνεται κατά την Τρίτη, τη σύνοδο μεταξύ Ερμή και Βόρειου Δεσμού, θα βοηθήσει Κριούς, Ζυγούς Καρκίνους κι Αιγόκερους, καθώς και Λέοντες και Υδροχόους να έχουν καλά νέα και να κάνουν σημαντικές επαφές. Χρόνια πολλά λέμε από Τετάρτη στους Κριούς, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Η ζωτικότητά μας ανεβαίνει εμφανώς και πολλοί από εμάς θα είμαστε πιο επιρρεπείς στο… αισθηματικό ρίσκο!

Στο ‘καπάκι’ αυτός ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα με εξάγωνο, χαρίζοντας στους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Υδροχόους και τους Λέοντες να αρπάξουν από τα μαλλιά αισθηματικές μα κι επαγγελματικές ευκαιρίες! Θα αισθανθούν ότι το ένα φέρνει το άλλο, βλέποντας πολλαπλούς τομείς της ζωής τους να βελτιώνονται ολιστικά.

Η Αφροδίτη που συναντά τον Κρόνο σε σύνοδο, στις 22 Μαρτίου, θα ζορίσει μεν, θα σταθεροποιήσει δε, τα αισθηματικά των μεταβλητών ζωδίων του 2ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Επίσης, η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς, στις 23 Μαρτίου, μας κάνει να δρούμε με γνώμονα το πώς θα κάνουμε τους γύρω μας ευτυχισμένους.

Αυτή η στάση, θα βοηθήσει κυρίως τους Σκορπιούς και τους Ταύρους να έλθουν πιο κοντά με τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Αντίστοιχα, τα μεταβλητά ζώδια είναι όντως σε θέση να το επιτύχουν, αλλά βρίσκονται σε φάση υπερέντασης που μπορεί να τους αποτρέψει από τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τέλος, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία, στις 24 Μαρτίου, μία ημέρα πριν την πρώτη έκλειψη του 2024, βοηθά Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου να κάνουν γνωριμίες, να ανανεώσουν το δεσμό τους ή να ερωτευθούν αμοιβαία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε στα αισθηματικά σας, ανάλογα με το ζώδιό σας, αυτή την εβδομάδα.

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 18/03/2024 ως και 24/03/2024 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ η συγκεκριμένη εβδομάδα για εσένα φέρει αρκετή παρασκηνιακή κινητοποίηση ενώ προτιμάς να κρατάς τα προσωπικά σου μακριά από τα φθονερά μάτια των άλλων. Η είσοδος του Άρη, κυβερνήτη του ζωδίου σου, σε εκείνο των Ιχθύων από τις 23 Μαρτίου και έπειτα θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε περίπτωση που επιθυμείς να επιδιώξεις μία επανασύνδεση. Παλιές και νέες γνωριμίες ευνοούνται, ενώ παράλληλα μπορείς να ανανεώσεις τον υφιστάμενο δεσμό σου.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο αισθησιακοί εραστές

 

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε τρομερή, κινητοποίηση φέρει η συγκεκριμένη εβδομάδα όπου ο Άρης από τους Ιχθείς όχι μόνο θα σε κινητοποιήσει να κάνεις παλιές και νέες επαφές, αλλά παράλληλα η ενδυναμωμένη ενσυναίσθησή σου θα είναι ο λόγος που θα γίνεις πιο δημοφιλής από ποτέ. Μέσα σε όλο αυτό, οι πιθανότητές σου να βρεις έναν καινούριο έρωτα αυξάνονται. Αν έχεις ήδη ένα ταίρι στη ζωή σου πολύ πιθανό είναι να αρχίσει να σε θαυμάζει ακόμη περισσότερο.

 

Δίδυμοι

Φίλε μου Δίδυμε, η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι αρκετά φιλόδοξη με αποτέλεσμα να χρειαστεί οπωσδήποτε να κάνεις λίγο χρόνο για τα αισθηματικά σου. Πάντως, θα υπάρχουν όψεις που σου προσφέρουν τη δυνατότητα να βγεις έξω, να κάνεις γνωριμίες και γενικότερα να νιώσεις πιο ανανεωμένος. Αναφορικά με σένα που έχεις ήδη έναν δεσμό στη ζωή σου, θα αρχίσετε μαζί να βγαίνετε στον κόσμο ως ζευγάρι, καμαρώνοντας ο ένας για τον άλλο.

 

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν έχει και τόσο συνταρακτικά γεγονότα στον έρωτα, εκτός και αν είσαι ταξιδιάρα ψυχή. Οι περισσότερες πιθανότητες να βρεις έναν καινούργιο έρωτα είναι οι εκπαιδευτικοί φορείς ή κάποια μακρινά ταξίδια. Παράλληλα, ενδέχεται να σε εντυπωσιάσουν προσωπικότητες που έχουν πολλές διαφορές μαζί σου. Εσύ που έχεις δεσμό τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού μπαίνετε στη διαδικασία να μάθει ο ένας περισσότερα για τον άλλον.

 

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα θα πρέπει και εσύ ήδη να έχεις παρατηρήσει ότι η λίμπιντό σου είναι πολύ ανεβασμένη και παράλληλα αναζητείς συνεχώς καινούργιες ερωτικές περιπέτειες ή θέλεις να πειραματιστείς με το ταίρι σου. Η συγκεκριμένη εβδομάδα αποτελεί στιγμή ανανέωσης, είτε για τον υφιστάμενο δεσμό σου είτε για την ψυχολογία σου. Κατά την Παρασκευή στις 22 Μαρτίου, μπορεί κάποιες μικρές ανασφάλειες να βγουν στην επιφάνεια, αλλά φαίνεται ότι τις διαχειρίζεσαι μια χαρά. Συνιστάται να εκφράσεις τη ρομαντική σου πλευρά.

Παρθένος

Παρθένε μου, είσαι από τους ευνοημένους της τρέχουσας εβδομάδας, με καινούργιες γνωριμίες ή αναζωπύρωση του πάθους στο δεσμό σου. Θα συναντήσεις τρομερή εύνοια χάρη στην Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη απέναντί σου στους Ιχθείς καθώς και τον Άρη που θα ανεβάσει τη λίμπιντό σου, αλλά και τα νεύρα σου. Προσπάθησε όση ενέργεια έχεις να την διοχετεύσεις δημιουργικά, ώστε να μην έχεις υπερένταση με αρνητικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σου. Μπορείς, επίσης, να ανανεώσεις και την εμφάνιση σου.

 

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ και για εσένα έχει ευκαιριούλες η τρέχουσα εβδομάδα, αφού η συσσώρευση των πλανητών στον Κριό δείχνει ότι σίγουρα θα έρθεις σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Αν είσαι ελεύθερος προφανώς αναμένεται να σε εξιτάρει κάποια από αυτές. Γίνεσαι πιο κοινωνικός, επικοινωνιακός και δημοφιλής. Κάποιο ειδύλλιο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει, χάρη στη σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου. Εσύ δεσμευμένε, το κοιτάς πιο σοβαρά το πράγμα.

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια και οι επιθυμίες σου! Πώς θα τα πείσεις να στις ικανοποιήσουν;

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 18/03/2024 ως και 24/03/2024 για όλα τα ζώδια

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ υπάρχουν ακόμη πολλοί πλανήτες τους Ιχθείς, με αποτέλεσμα να σημειώνεις μεγάλες επιτυχίες και κατακτήσεις στον έρωτα. Δεν έχει σημασία αν είσαι ελεύθερος ή δεσμευμένος, θα δεις ότι οι θαυμαστές σου αυξάνονται. Εσύ που έχεις έναν δεσμό, θα μπορούσες να ανοίξεις συζητήσεις περί σταθεροποίησης ή δημιουργίας οικογένειας. Αντίστοιχα, εσύ ελεύθερε, σε καμία περίπτωση μην χάσεις κάποια ευκαιρία από τα φλερτ που θα σου εμφανιστούν.

 

Τοξότης

Η τρέχουσα εβδομάδα για εσένα, Τοξότη, μολονότι θα φέρει κάποιες προκλήσεις μέσα από το σπίτι, θα κατορθώσεις να ανανεωθείς μέσα από τα ερωτικά σου. Αν συζείς με το ταίρι σου θα παρατηρήσεις ότι μέσα σε αυτή την περίοδο θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, οι οποίες μέσα από σωστή διαχείριση θα σας φέρουν πιο κοντά, χτίζοντας μια πιο εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος από την αρχή μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα σου παρουσιαστούν μικρές ευκαιρίες γνωριμιών.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η τρέχουσα εβδομάδα σε καλεί να επενδύσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι. Αν έχεις ήδη έναν σταθερό δεσμό, φρόντισε να επικοινωνείς μαζί του με ειλικρίνεια αλλά και προσεκτικά. Υπάρχει περίπτωση να ξεστομίσεις πράγματα με λίγο άγαρμπο τρόπο, εγκυμονώντας τον κίνδυνο αποστασιοποίησης. Σχετικά με σένα που είσαι ελεύθερος και αναζητάς τον έρωτα, τα τέλη της εβδομάδας κλείνουν με πιο αισιόδοξα γεγονότα, όπως ένα φλερτ η μια σημαντική επαφή.

 

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, όπως καταλαβαίνεις μπορεί να πιέζεσαι αυτό το διάστημα αλλά σίγουρα το σύμπαν μπορεί θέλει σε φέρει σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Υπάρχουν όψεις που κορυφώνονται και υποδηλώνουν εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου, αυτές μπορεί να είναι από μια απλή συζήτηση που σε ανανεώνει έως και την ανανέωση του υπάρχοντος δεσμού που διατηρείς ή μία γνωριμία που σου χαρίζει αισιοδοξία.

 

Ιχθείς

Φίλε μου Ιχθύ, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr ανήκεις πράγματι στους πρωταγωνιστές της τρέχουσας εβδομάδας, με έναν σωρό πλανήτες να υπάρχουν στο δικό σου ζώδιο. Είσαι αρκετά επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες, όμως σε καμία περίπτωση δεν παραμελείς και εκείνες των άλλων.

Μπορεί η εβδομάδα να κλείνει με αρκετή υπερένταση, όμως αν τη διοχετεύσεις σωστά και δημιουργικά, θα αυξηθεί η δημοτικότητά σου σημειώνοντας κατακτήσεις. Εσύ που έχεις έναν δεσμό, εντυπωσιάζεις ξανά το άλλο σου μισό σαν να είναι η πρώτη σας φορά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *