Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή μετά τον θάνατο του Φίλιππου

 

Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή μετά τον θάνατο του Φίλιππου

 

Ο θάνατος του Φίλιππου θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στη Γη της Ελιάς και θα φέρει μία μεγάλη κι ανατρεπτική αλλαγή.

Ο Παναγιώτης Βαφέας, δεν μπορεί με τίποτα να ξεσηκώσει ότι η Χάιδω αθωώνεται από το την δίκη και διψάει για εκδίκηση. Συνεχίζει να απειλεί στενά τον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος θέλει όμως να τον αποφύγει. Παράλληλα, η Χάιδω τρέμει από τον φόβο μήπως τους κάνει κακό κι έχει ένα κακό προαίσθημα. Ο Λυκούργος, προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά μάταια.Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μένει ανάπηρος, μετά τους πυροβολισμούς στην δεξίωση

Ο Φίλιππος, με σκοπό να αποφύγει τον Βαφέα, αποφασίζει να φύγει για λίγο από την Μάνη. Δυστυχώς όμως δεν θα προλάβει, καθώς ο Βαφέας θα του στήσει καρτέρι θανάτου και ο Φίλιππος θα πέσει νεκρός.

Μεγάλη θλίψη και ανείπωτος θρήνος θα πέσει στην Μάνη, με τραγικές φιγούρες την χαροκαμένη Χάιδω και την γυναίκα του την Βασιλική. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά τον θάνατο του Φίλιππου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη επεμβαίνει στη σχέση Βασιλικής – Αργυρώς

Ο Μιλτιάδης θα σταθεί ακόμη πιο πολύ στην Βασιλική, η οποία θα είναι πια και μάνα και πατέρας για την μικρή Στελλίτσα. Η Χάιδω από την άλλη, θα μαυροφορεθεί και θα εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Όπως διαβάζουμε βέβαια στο youweekly και το Tv24 μετά από προτροπή της Χάιδως η Βασιλική και ο Μιλτιάδης θα γίνουν ζευγάρι. Αυτό άλλωστε θα ήθελε κι ο Φίλιππος. Την γυναίκα του ευτυχισμένη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *