Survivor 2024 spoiler 14/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

 

Survivor 2024 spoiler 14/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor 2024 spoiler 14/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

 

Survivor 2024 spoiler 14/03: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία από στο Survivor με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους!

Μπορεί το ενδιαφέρον να μονοπωλεί η αποχώρηση της ημέρας, εκεί όπου η Ευγενία Μπόρλα, η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Άιρα και η Μαριλίνα Βακονδίου δίνουν την μάχη τους για την παραμονή στο Survivor 2024!

Ποια θα τα καταφέρει θα σας ενημερώσουμε σε λίγο με επιβεβαιωμένο spoiler! Εκτός όμως από την αποχώρηση της εβδομάδας έχουμε και την αναμέτρηση για το έπαθλο της επικοινωνίας! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Διαβάστε Επίσης  Survivor 21/4 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Survivor 2024: Ο νέος αγώνας επάθλου επικοινωνίας και φαγητού θα τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, έστω και προσωρινής όπως σας αποκαλύψαμε, οι Μπλε δεν φαίνονται ικανοί για κάτι καλό. Επειδή όμως μιλάμε για επικοινωνία έπρεπε να είμαστε σίγουροι για την διαρροή που θα σας αποκαλύψουμε.

 

Survivor 2024 spoiler 14/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει; Η αρχική διαρροή έφτασε σχετικά νωρίς. Παρόλα αυτά εμείς στο Athensmagazine.gr περιμέναμε να σας την αποκαλύψουμε όπως πάντα μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στο Survivor 2024.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Άλλοι έχουν φύγει με πολλά περισσότερα - Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου

Οι Κόκκινοι νίκησαν ξανά τους Μπλε και με αυτόν τον αγώνα ολοκληρώθηκαν οι ασυλίες. Το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας είναι ένα ξεχωριστό επεισόδιο για τους παίκτες που πάντα κάνουν το κάτι παραπάνω για να κερδίσουν, αφού έτσι θα αποκτήσουν το δικαίωμα να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο.

Ποια ομάδα κερδίζει σύμφωνα με το πρώτο spoiler που έχουμε στα χέρια μας εδώ και λίγη ώρα;

Οι Κόκκινοι. Γενικά δεν τους θέλει καθόλου τους μπλε το έπαθλο της επικοινωνίας αφού ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το κερδίσουν!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *