Η Μάγισσα: Η Δαμιανή παραδέχεται τον φόνο της Αναστασίας

 

Η Μάγισσα: Η Δαμιανή παραδέχεται τον φόνο της Αναστασίας

Η Μάγισσα: Η Δαμιανή παραδέχεται τον φόνο της Αναστασίας

 

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια στη Μάγισσα με την Δαμιανή να παραδέχεται στον Κανέλλο ότι σκότωσε την Αναστασία και βοήθησε τον Τζανή με τους Γερακάρηδες.

Ο κακός χαμός επικρατεί στον Πύργο των Λασκαραίων με τον Τζανή να έχει πάρει τα ηνία και τους Γερακάρηδες να έχουν κατατροπώσει τους Λασκαραίους. Ο πύργος είναι σε αναβρασμό.Η Μάγισσα: Η Δαμιανή παραδέχεται τον φόνο της Αναστασίας

Μέσα σε αυτόν τον αναβρασμό, η Δαμιανή βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και σκοτώνει την Αναστασία, καρφώνοντάς της ένα μαχαίρι. Βάφει τα χέρια της με αίμα και θεωρεί ότι το έγκλημά της θα μείνει στο σκοτάδι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Πιάνεται μαλλί με μαλλί με την Αρετή

Η Ρηνιώ όμως ξέρει και θα μιλήσει. Στην προσπάθειά της, να βγει έξω από τον Πύργο για να σωθεί, αποκαλύπτει στον Κανέλλο ότι η μάνα της σκότωσε την Αναστασία. Ο Κανέλλος καταρρέει.

Η Αγάθη, στο μεταξύ, βοηθάει την Ρηνιώ και την φυγαδεύει εκτός του πύργου, στην σπηλιά όπου ο Μάρκος, ο Μιχαήλ και ο Αντρέι έχουν κρυφτεί. Εκεί αποκαλύπτει και σε αυτούς την δολοφονία της Αναστασίας, από τα χέρια της Δαμιανής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τραγική φιγούρα, με διπλό δράμα ο Στάθης

Μέσα στον Πύργο των Λασκαραίων, εκτυλίσσεται μία δραματική στιγμή. Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το TiVi Σίριαλ η Δαμιανή παράδεχεται στον Κανέλλο ότι εκείνη σκότωσε την Αναστασία και βοήθησε και τον Τζανή με τους Γερακάρηδες, να μπουν στον Πύργο.

Ο Κανέλλος τρελαίνεται και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να πιστέψει πού έφτασε η Δαμιανή και ο κόσμος, για την γυναίκα που κάποτε αγάπησε, γκρεμίζεται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *