Γέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Όλες οι λεπτομέρειες

 

Γέννησε η Αντογόνη Κουλουκάκου: Όλες οι λεπτομέρειες

Γέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Όλες οι λεπτομέρειες

 

Η γνωστή ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου όπου πρωταγωνιστεί στην σειρά Η Γη της Ελιάς ως Ιουλία γέννησε δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Η τηλεοπτική Ιουλία στη Γη της ελιάς, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι κάτω από άκρα μυστικότητα την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου η αγαπημένη τηλεοπτική Ιουλία στη στη σειρά Η Γη της Ελιάς έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι στενοί της συνεργάτες, μεταξύ των οποίων και ο παραγωγός της σειράς Κούλλης Νικολάου με τον οποίο επικοινωνήσαμε.

Η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της Νίκος Ράικος ο «σύζυγός» της, όπως τον ανέφερε συχνά σε αναρτήσεις της λίγο καιρό πριν γεννήσει, περίμεναν με γλυκιά ανυπομονησία τον γιο τους, όπως είχαμε δει και μέσα από τις συχνές αναρτήσεις της ηθοποιού.

Εκείνη λίγο πιο εξωστρεφής στην πιο χαρούμενη φάση της ζωής της, μάς είχε δείξει με πολύ χαρά μέχρι και το ειδικό μαξιλάρι που αγόρασε για να κάθεται πιο αναπαυτικά όσο περίμενε το αγγελούδι της.

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Καινούργιου: «Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο»

 

Πλέον, η ίδια έχει επιστρέψει στο σπίτι της κρατώντας στην αγκαλιά της το «θαύμα» που συνέβη στη ζωή της και χαίρεται τις πρώτες μέρες στον νέο της ρόλο ως μαμά. Η ηθοποιός είχε αποσυρθεί από τα γυρίσματα της σειράς πριν από μερικές εβδομάδες για να είναι έτοιμη για τον νέο και πιο σημαντικό ρόλο της.

 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η σχέση της με τα παιδιά του συντρόφου της

Για την Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι το πρώτο παιδί, για τον σύντροφό της ωστόσο, είναι το τρίτο. Η ηθοποιός ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της στη συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute, είχε μιλήσει με συγκίνηση για τον νέο της ρόλο ως μαμά αλλά και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του συντρόφου της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μία πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: Αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μία κρυμμένη εσωτερική δύναμη. Είναι μία ευλογημένη περίοδος» είχε πει χαρακτηριστικά εκείνη.

Όσον αφορά την υπέροχη σχέση της με τα παιδιά του Νίκου Ράικου η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε μιλήσει με ειλικρίνεια λέγοντας: «Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων.

Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου…

Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι λοιπόν μία μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα μείνει για κάποιο διάστημα στο σπίτι με το μωρό της, αλλά λίγο πριν λήξει η φετινή τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα με το queen.gr, θα κάνει κάποια λιγοστά γυρίσματα στη Γη της ελιάς. Για να συνεχίσει κανονικά στον ρόλο της ως Ιουλία από τον Σεπτέμβριο, στην 4η πια χρονιά της στη σειρά.

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *