Survivor spoiler 11/03/24: Αυτή η ομάδα κερδίζει

 

Survivor spoiler 11/03/24: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Survivor spoiler 11/03/24: Αυτή η ομάδα κερδίζει

 

Survivor spoiler 11/03/24: Δείτε ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το Survivor 2024 και τη Δευτέρα 11/3 θα παρακολουθήσετε τον αγώνα για τη 2η ασυλία του Survivor 2024. Διαβάστε το πρώτο spoiler και τις πληροφορίες του ieidiseis.gr για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία.

Το βράδυ της Κυριακής 10/3 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν αρχικά το έκτακτο συμβούλιο του ριάλιτι, όπου οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές διαλύθηκαν οριστικά. Στη θέση τους βρέθηκαν δύο ομάδες με διαφορετική σύσταση. Οι Κόκκινοι και οι Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός ανακάτεψε καλά την τράπουλα του Survivor 2024 κι έτσι η αλλαγή που όλοι περίμεναν, αλλά όχι τόσο νωρίς, έγινε πραγματικότητα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Εκνευρισμένη η Μαρία Αντωνά με τον James Καφετζή – «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί»

Οι παλιοί παίκτες που γνωρίζουν κι έχουν ζήσει ξανά αυτή την τακτική, δήλωσαν έκπληκτοι με τα πήγαινε – έλα και τις αλλαγές στις μπαντάνες. Ωστόσο η παραγωγή αποφάσισε να γίνει νωρίτερα λόγω των συνεχών αποχωρήσεων από τη μια ομάδα και των τραυματισμών των παικτών

 

Υπήρξαν αντιδράσεις και κλάματα από τη μπλε ομάδα και την υποομάδα της Δώρας Νικολή, αλλά γρήγορα ξεπεράστηκαν στον χώρο του στίβου. Εκεί όλοι όσοι άλλαξαν ομάδα, έκαναν σίγουρα τη διαφορά δίπλα στους νέους τους συμπαίκτες.

Άλλοι έφεραν πόντους κι άλλοι δεν τα κατάφεραν στους στόχους. Στο κλείσιμο του αγώνα ο Γιάννης Περπατάρης που είχε μια μεγάλη στους μπλε, έφερε τον πόντο της νίκης στην κόκκινη ομάδα μαζί με την ασυλία.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 16/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

 

Έτσι οι κόκκινοι έκαναν το 19-18 στις νίκες.

Οι μπλε ψήφισαν την Ευγενία Μπόρλα ως 1η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024, η οποία είχε και τη χειρότερη επίδοση στα run.

Στον αγώνα της Δευτέρας 11/3 για τη 2η ασυλία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα που κερδίζει θα είναι πάλι η κόκκινη φτάνοντας στο 20-18, σηκώνοντας κεφάλι μετά την πανωλεθρία της περασμένης εβδομάδας.

Οι μπλε θα ψηφίσουν ξανά για τον 2ο υποψήφιο για αποχώρηση κι ενδιαφέρον έχει αν θα διατηρήσουν την αρχική τους απόφαση για γυναικεία αποχώρηση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *