Η Γη της Ελιάς: Η ακραία απόφαση του Λυκούργου θα σοκάρει

 

Η Γη της Ελιάς: Η ακραία απόφαση του Λυκούργου θα σοκάρει

Η Γη της Ελιάς: Η ακραία απόφαση του Λυκούργου θα σοκάρει

 

Ανατρεπτικές έρχονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Η Γη της Ελιάς, με τον Λυκούργο να παίρνει μία απόφαση που θα σοκάρει τους πάντες.

Η Αρετή προφυλακίζεται για τον φόνο του Τάσου, μία νέα κι σκοτεινή γυναίκα την πλησιάζει και οι στιγμές της στην φυλακή θα είναι εφιαλτικές. Η Βασιλική κλαίει και οδύρεται, ενώ ο Λυκούργος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Αρετής.Η Γη της Ελιάς: Η ακραία απόφαση του Λυκούργου θα σοκάρει

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι 37-38: Ποιος είναι ο απρόσμενος σύμμαχος της Βικτόριας;

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα με βάση τα όσα θα της πει η Άννα, δεν θα σταματήσει να υποπτεύεται την χήρα του Τάσου ότι αυτή έβαλε την φωτιά και τον έκαψε για να πάρει αποζημίωση και χρήματα.

Θα μεταφέρει τις υποψίες της στον Λυκούργο, όμως εκείνος θα της ανακοινώσει μία απόφαση του, που θα την σοκάρει. Θα της ανακοινώσει ότι επειδή πλησιάζει η δίκη της Χάιδως και πρέπει να προσηλωθεί εκεί, παγώνει κάθε άλλη υπόθεση, όπως και της Αρετής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα τραβάει βίντεο – Τι σχεδιάζει;

Στο μεταξύ, ο Πότης, θα πάρει άδεια από τον ψυχολόγο του και θα φέρει καυτές πληροφορίες στον Λυκούργο για την χήρα του Τάσου και έναν αγαπητικό για τον οποίο είχε χωρίσει τον Τάσο.

Η σκέψη του Λυκούργου παρόλα αυτά, βρίσκεται στην δύσκολη θέση της Χάιδως και στην απαιτητική δίκη της. Εκεί θα κριθούν όλα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *