Survivor spoiler αποχώρηση 10/3: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Survivor spoiler αποχώρηση 10/3: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 10/3: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Τι θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής; Ποιος θα είναι ο παίκτης ή παίκτρια που θα είναι στον τάκο με τις νέες ομάδες;

Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή

Survivor spoiler αποχώρηση 10/3: Υπάρχουν φαβορί υποψηφιότητας αποχώρησης ακόμα και με τις νέες ομάδες στο Survivor; Υπάρχουν. Ποιος θα είναι λοιπόν ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Δεν έχουμε στα χέρια μας κάποιο Survivor spoiler. Θεωρητικά δε, μια πρόβλεψη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Διότι, οι ομάδες είναι καινούργιες. Οι στρατηγικές έχουν πάει περίπατο, ίσως και κάποια παρεάκια. Σε πρώτη φάση δεν είναι απλό να γίνει κάποια εκτίμηση για το ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση, ή μήπως είναι.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 10-3: ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ οι νέες ομάδες – Πως θα χάνουν οι κόκκινοι;

Δεδομένο πρώτο. Ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία.

 

Survivor spoiler αποχώρηση 10/3: Αυτή θα βγει στον τάκο;

Οι Διάσημοι θα πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού. Σε αυτό τον πρώτο αγώνισμα μετά τον διαχωρισμό των νέων ομάδων οι κόκκινοι δεν έχουν να ψηφίσουν παίκτη τους. Οι Μαχητές είναι αυτοί που θα πρέπει να βγάλουν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στους μπλε έχει μείνει ένα δυνατό παρεάκι από τα παλιά. Σταμάτης, Δώρα και Μαριλίνα είναι ένας μικρός πυρήνας ισχυρός. Και δεν είναι ο μόνος. Ο στρατηγικές βέβαια πλέον δεν είναι τόσο σημαντικές. Η πρώτη ψήφος θα είναι αγωνιστική.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 8/4 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Η Ευγενία Μπόρλα είναι το απόλυτο φαβορί να είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση με τις νέες ομάδες. Δεν φέρνει εύκολα νίκες. Με άλλα λόγια, δύσκολο μοιάζει να γλιτώσει.

Δεν είναι οριστική η πληροφόρηση. Αν πάμε σε άντρα (χλωμό) δεν είναι ξεκάθαρη η ψήφος… Θα δούμε…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *