Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θα ήθελα να ενσαpκώσω τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

 

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θα ήθελα να ενσαpκώσω τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θα ήθελα να ενσαpκώσω τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

 

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού Σουσού» σε αφιέρωμα, που έγινε για τον Νίκο Φώσκολο, και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως δε θα είχε πρόβλημα να ενσαρκώσει σε ρόλο τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός φάνηκε ευχαριστημένη από το αφιέρωμα, που παρακολούθησε για τον ιστορικό Έλληνα δημιουργό, τονίζοντας πως τέτοια αφιερώματα πρέπει να γίνονται πιο συχνά.

Διαβάστε Επίσης  Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Δεν θα συγκατοικούσα ποτέ ξανά»

Η ίδια επαίνεσε τις παραγωγές της μυθοπλασίας και τόνισε, ότι την εντυπωσιάζει η χαμηλή τηλεθέαση, προσθέτοντας πως, επί της ουσίας, δεν έχει πρόβλημα που στις σειρές συμμετέχουν και παίκτες από ριάλιτι σε ρόλο ηθοποιού.

Στο τέλος, ερωτήθη για το αν θα ήθελε ρόλο στην πιθανή παραγωγή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας από το Netflix. «Τι μου λες τώρα, δεν ξέρω.

Θα ήθελα τον πρωταγωνιστικό ρόλο», απάντησε, εννοώντας ουσιαστικά, ότι θα ενσάρκωνε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα μείνει στην φυλακή για άλλους έξι μήνες.

Διαβάστε Επίσης  Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβλεπα εφιάλτες ότι είμαι έγκυος. Ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *