Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: Περιλήψεις των επεισοδίων:91, 92, 93, 94, 95 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 18/3/2024 ως τις 22/3/2024.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 91 στις 18/3/2024
Επεισόδιο 91
Δευτέρα

Η Θοδώρα καταλήγει στην απόφαση να υιοθετήσει το εγκαταλελειμμένο μωράκι και πιστεύει πως ένας λευκός γάμος με τον Τόλη είναι η καλύτερη λύση. Ωστόσο, ο Τόλης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Αποκαλύπτει στον Γιώργο ότι η Θοδώρα τον αγαπά όμως δεν θέλει να τον πιέσει να υιοθετήσουν μαζί το ορφανό μωρό και να τον δεσμεύσει να είναι μαζί της καθώς εκείνη δεν μπορεί να του χαρίσει ένα δικό του παιδί. Ο Γιώργος της κάνει πρόταση γάμου αλλά δεν παίρνει απάντηση από την Θοδώρα.

Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε αυτή τη στιγμή αφού το μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια κλονίζει την σχέση τους.

Η Βασιλική καταλάθος τον έχει ακούσει να λέει στην Καλλιόπη πως την κορόιδεψαν όταν την έκαναν να πιστεύει πως σκότωσε το Στεφανή, από την μεγάλη του αγάπη για αυτή.

Της είχαν πει πως η Καλλιόπη είχε μάθει πως η Βασιλική σκόπευε να αυτοκτονήσει εξαιτίας της κακομεταχείρισης του Στεφανή, το είπε στον Μαθιό και εκείνος έγινε φονιάς για να την λυτρώσει.

Αυτός όμως δεν είχε κάνει ποτέ αυτή την κουβέντα με τη μητέρα του. Τώρα, η Βασιλική μαθαίνει πως την κορόιδεψαν ώστε να δικαιολογήσουν την δολοφονία του άντρα της. Εξοργίζεται μαζί τους και ο Μαθιός ξεσπά στη μάνα του γι’ αυτό το θλιβερό ψέμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη χάνει τον έλεγχο και ούτε ο Φίλιππος δεν μπορεί να την συγκρατήσει

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 92 στις 19/3/2024
Επεισόδιο 92
Τρίτη

Η Στέλλα πριν πάει στο τμήμα για να πάρει απαντήσεις για την υπόθεση του δολοφονημένου Οδυσσέα βλέπει τον Χρήστο από μακριά αλλά δεν τον χαιρετά καθώς παρεξηγεί τη γυναίκα δίπλα του.

Ο εισαγγελέας είναι μαζί με την Θοδώρα και την συγχαίρει που στην υπόθεση του Βαγγέλη έβαλε το καθήκον πάνω από την σχέση της και της πιάνει τρυφερά τα χέρια, δημιουργώντας την εντύπωση στην Στέλλα ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Μαθιός και η γιαγιά Ειρήνη, κρυφά από όλους πηγαίνουν στο δέντρο του Νικηφόρου και της ζητά να του υποσχεθεί ότι δεν θα πει ποτέ σε κανέναν πως εκείνος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Η Μαρίνα όμως τους βλέπει και είναι απόλυτα βέβαιη ότι κάτι σοβαρό της κρύβουν όλοι.

 

Όσο η Αργυρώ συγκρούεται με τη Μαρίνα για τις αποφάσεις που παίρνει ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο νησί και πέφτει κατευθείαν πάνω στον αγαπημένο της. Η Σάντρα η κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη γνωρίζεται με τον Αστέρη δείχνοντας του ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 93 στις 20/3/2024
Επεισόδιο 93
Τετάρτη

Η Νάντια μπαίνεις σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για το φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις. Η Θοδώρα από την άλλη σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος και αποφασίζει να του απαντήσει.

Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη θέλει να θέσει τα όρια της. Στο μεταξύ ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και την ρωτάω τι ακριβώς συμβαίνει και του φέρεται έτσι. Ενώ ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη, το πρόβλημα που έχει με την Βασιλική ρισκάροντας για άλλη μια φορά την σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 94 στις 21/3/2024
Επεισόδιο 94
Πέμπτη

Η Βασιλική με τη σειρά της ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη πως είναι η τελευταία φορά που της συγχωρεί ψέμα. Την ίδια ώρα η Στέλλα συγκρούεται με τον Χρήστο λέγοντας πως δεν τον εμπιστεύεται ενώ ο πατέρας της Τάσος καταλαβαίνει πως η κόρη του έχει αναπτύξει αισθήματα για τον Χρήστο.

Ο ερχομός της Σάντρας στο χωριό γίνεται δεκτός με χαρά. Εκείνη ωστόσο φαίνεται πως έχει κολλήσει με τον Αστερή, καθώς τον έχει ερωτευτεί με την πρώτη ματιά.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 95 στις 22/3/2024
Επεισόδιο 95
Παρασκευή

Η Θεοδώρα συνεχίζει το σχέδιο της για λευκό γάμο με τον Τόλη μπερδεύοντάς τόσο την Λεμονιά όσο και τον Γιώργο, ο οποίος περιμένει την απάντηση της στην πρόταση γάμου που της έκανε.

Ταυτόχρονα, εκείνος σκέφτεται να ομολογήσει όλα όσα συνέβησαν με τον Ευθύμη Φαρμάκη στον εισαγγελέα αλλά ο Αντώνης τον αποτρέπει. Η οικογένεια των Σταματάκηδων ετοιμάζεται να γιορτάσει τον ερχομό του νέου μέλους της, μιας κορούλα.

Αντιθέτως, στο σπίτι των Βρουλάκηδων η ένταση ανεβαίνει ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα καθώς η τελευταία δε φαίνεται διατεθειμένη να συμβιβαστεί και απαιτεί να μάθει τα μυστικά που όλοι της κρύβουν.

Η Αργυρώ απορρίπτει την πρόταση της μάνας της να συμφιλιωθεί με την Θοδώρα και όταν λίγο μετά η Θοδώρα εμφανίζεται στη γιορτή ξεσπάει επάνω της απαιτώντας να φύγει αμέσως από το τραπέζι τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *