Survivor Spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

 

Survivor Spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor Spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

 

Για το έπαθλο επικοινωνίας θα παίξουν απόψε 7/3 Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor και σας έχουμε το Spoiler για τον ομάδα που κερδίζει.

Υπενθυμίζουμε, αρχικά, πως την πρώτη ασυλία την πήραν οι Κόκκινοι για αυτό και οι Μπλε ψήφισαν την Μαριλίνα Βακονδίου ως πρώτη υποψήφια.

Ωστόσο, τον δεύτερο αγώνα, κατάφεραν να τον κερδίσουν οι Μαχητές, με τους αντιπάλους να βγάζουν για δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευγενία Μπόρλα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 15-4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Έπειτα, οι Μαχητές πήραν ξανά μια μεγάλη νίκη και κατέκτησαν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, με τους Κόκκινους να βγάζουν στον τάκο την Αναστασία.

 

Χθες όπως είδαμε, οι δύο ομάδες έπαιξαν για τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, τον οποίο τον κέρδισαν ξανά οι Μαχητές, κάνοντας το 3-1 και ορίζοντας υποψήφια την Μαρία Αντωνά. Άρα, οι 4 υποψήφιες παίκτριες για αυτήν την εβδομάδα είναι: Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσερού, Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor αποχώρηση : Αυτά τα χρήματα πήρε η Χρύσα Χατζηγεωργίου – Αναλυτικά η λίστα

Απόψε 7/3 στο Survivor, Διάσημοι και Μαχητές θα παίξουν για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο σύμφωνα με το spoiler που έχουμε το κερδίζουν ξανά οι Μπλε!

Ωστόσο, θα επανέλθουμε μες την ημέρα τόσο με πιο έγκυρο Spoiler αλλά και με την παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *