Η Γη της Ελιάς: Το τηλεφώνημα σοκ της Αφροδίτης στην Αριάδνη

 

Η Γη της Ελιάς: Το τηλεφώνημα σοκ της Αφροδίτης στην Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς: Το τηλεφώνημα σοκ της Αφροδίτης στην Αριάδνη

 

Στην απόφαση να καλέσει την Αριάδνη στο τηλέφωνο θα οδηγηθεί η Αφροδίτη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της ελιάς, φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, η Αριάδνη φεύγει τρέχοντας και με κλάματα βλέποντας τον Χρήστο στο καφενείο με την Αφροδίτη, η οποία στεναχωριέται και σκέφτεται να την βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 44, 45, 46, 47, 48

Ο Χρήστος, ωστόσο, της ζητάει να μην ανακατεύεται στις ζωές τον άλλων και να είναι διακριτική, όμως εκείνη επιμένει πως δεν είναι σωστό.

«Δηλαδή να την αφήσουμε μόνη της, να βουρλίζεται;

Ό χι αγάπη μου, αυτό δεν λέγεται διακριτικότητα, λέγεται αδιαφορία! Κι εγώ μουλάρα δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου! Θα την πάρω τηλέφωνο», του λέει και ο Χρήστος στριμώχνεται άσχημα…

Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη λέει στην Μαργαρίτα ότι δεν μπορούν να υιοθετήσουν το παιδί, καθώς υπάρχουν συγγενείς, όμως της εξηγεί ότι μετά το άνοιγμα της διαθήκης θα αναλάβει όλα τα έξοδα του:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φρικτά βασανιστήρια για την Αθηνά στη φυλακή

«Τα λεφτά από το ενοίκιο θα πηγαίνουν όλα στον παππού και στη γιαγιά, για να έχουν ένα σταθερό εισόδημα! Κι εννοείται θα αναλάβω κι όλα τα υπόλοιπα.. Σπουδές, δώρα, χαρτζιλίκι..

Δεν θα του λείψει τίποτα!», υπόσχεται και ο Χρήστος ακούγοντας την καμαρώνει για την μεγαλοψυχία της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *