Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική ξεμαλλιάζονται εξαιτίας…

 

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική ξεμαλλιάζονται εξαιτίας…

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική ξεμαλλιάζονται εξαιτίας…

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και η Χάιδω θα τσακωθεί πολύ άσχημα με την Βασιλική, παρόλο που είναι αγαπημένες.

Συγκεκριμένα, Φίλιππος και Βασιλική δεν θα έχουν αίσιο τέλος καθώς ο πρώτο; θα δολοφονηθεί σαν αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα για τους φόνους που έχει κάνει Χάιδω στο παρελθόν.Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική ξεμαλλιάζονται εξαιτίας…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Ο Στέφανος ορμά στον Ιάσονα: “Θα πεθάνεις”

Συγκεκριμένα, ο κύκλος που άνοιξε με την δολοφονία της αδερφής του της Στέλλας δεν έχει κλείσει και αυτό θα το δούμε με τη δική της Χάιδως. Ο φόνος του Φίλιππου είναι ειλημμένη απόφαση και ο μόνος τρόπος να κλείσει ο γδικιωμός.

Η Βασιλική περνά λοιπόν το πρώτο διάστημα πενθώντας, το ίδιο φυσικά και η Χάιδω, όμως η πρώτη θα φτιάξει πολύ γρήγορα ξανά την ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος γίνεται πατέρας

Συγκεκριμένα, ένα βράδυ, ο Μιλτιάδης της κάνει ερωτική εξομολόγηση και εκείνη ανταποκρίνεται.

Ωστόσο, θα βρεθούν και οι δυο αντιμέτωποι με δυσάρεστες αντιδράσεις μιας και η Χάιδω δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Φίλιππου, η Βασιλική βρήκε νέο σύντροφο και έτσι οι δύο γυναίκες θα γίνου εχθροί, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *