Η Μάγισσα: «Αρκετή ντροπή κατάπια από εσάς, φτάνει»

 

Η Μάγισσα: «Αρκετή ντροπή κατάπια από εσάς, φτάνει»

Η Μάγισσα: «Αρκετή ντροπή κατάπια από εσάς, φτάνει»

 

Ο Μάρκος αναγγέλλει ότι θα χωρίσει την Μεταξία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» και η αναταραχή ανάμεσα στους Γερακάρηδες και στους Λασκαραίους όλο και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ ο Σπήλιος απειλεί ότι αν συμβεί αυτό θα ξεκινήσει πόλεμος.

«Αυτός ο χωρισμός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ»

Ο Μιχαήλ προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να μην χωρίσει τη Μεταξία καθώς του εξηγεί ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ντροπή για τη σειριά τους. Εκείνος όμως του λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Συγκινητική η πρώτη συνάντηση του Αλέξη με τον πατέρα του

«Είναι παρανοϊκή και είμαι σίγουρος πως θα κάνει κακό στον γιο μου» του λέει και ο Μιχαήλ του απαντά «Τώρα γίνεσαι εσύ παρανοϊκός» και συνεχίζει «Η Μεταξία δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο και να το ξέρεις. ..

Να σκοτώνει ένα μωρό.. Όχι ποτέ δεν θα το έκανε».

Ο Μάρκος όμως όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», έχει πάρει την απόφαση του . Έτσι αναγγέλλει τη διάλυση του γάμου τους με τη Μεταξία και τα νέα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες εντάσεις ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ένταλμα Για Την Σύλληψη Του Χρήστου – Αποκαλύπτεται Ο Ρόλος Της Νάντιας

Ο Σπήλιος όμως μαθαίνοντας την απόφαση που παίρνει ο Μάρκος γίνεται έξω φρενών

«Αυτός ο χωρισμός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Δεν θα με ξεφτιλίσει κι άλλο σε ολάκερη τη Μάνη» λέει και συνεχίζει «Αρκετή ντροπή κατάπια από εσάς, φτάνει. Η Μεταξία θα μείνει στον πύργο σας και θα είναι η κυρά σου».

Μετά μάλιστα εξοργισμένος λέει ο Σπήλιος στον Μάρκο όπως θα δούμε στη «Μάγισσα» ότι τελειώνει εκεί η κουβέντα αλλιώς τους απειλεί ότι θα πρέπει να ετοιμαστούν για πόλεμο. «Ετοιμαστείτε Λασκαραίοι να μιλήσουν τα όπλα»…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *