Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια.Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

 

Η Κυριακούλα, ένας κλειστός άνθρωπος που ελάχιστοι γνωρίζουν για εκείνη πράγματα, δεν έχει φιλίες και κοιτά μόνο το σπίτι και την οικογένεια της.

Σύμφωνα με το TV24, δεν ανοίγεται εύκολα και δεν της παίρνεις κουβέντες. Για εκείνη ο άντρας της, ο Στράτος Ραζίνης είναι ο θεός της. Τον λατρεύει και η ζωή χωρίς εκείνον είναι αβάσταχτη. Τώρα που ο Στράτος είναι στη φυλακή υποφέρει όσο τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός spoiler: Απίστευτη ανατροπή! Αιμιλία και Παύλος ξανά μαζί! Ο γιος τους ζει!

Ο λόγος που τον λατρεύει δεν είναι μόνο γιατί είναι βαθιά ερωτευμένη μαζί του αλλά γιατί είναι εκείνος που όταν ήταν μικρή της έδωσε λόγο να ζει. Η Κυριακούλα, νεαρή κοπέλα ακόμα, είχε υποστεί έναν βιασμό που σημάδεψε την ψυχή της.

Ο βιαστής και βασανιστής ήταν ο Χρήστος Προβιός, ο πατέρας του Γιωργίκη. Τότε, εκείνη δεν ήξερε που να βάλει την ντροπή της και νόμιζε ότι η ζωή της τελείωσε. Όμως ο Στράτος, δεν ήταν σαν τους άλλους άντρες. Παρόλο που ήξερε τι είχε συμβεί γιατί του τα εξομολογήθηκε, εκείνος δε δίστασε να την παντρευτεί και να την κάνει κυρία στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Γι’ αυτό και η Κυριακούλα πολλές φορές έχει πει στα παιδιά της, τον Γρηγόρη και την Αλεξάνδρα, αν κι εκείνα δε γνωρίζουν την ιστορία ότι “αυτό που έκανε ο πατέρας σας για μένα δεν θα το έκανε ποτέ κανένας άλλος άντρας“.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *