Η Γη της Ελιάς: «Δεν είσαι αυτός που ερωτεύτηκα»

 

Η Γη της Ελιάς: «Δεν είσαι αυτός που ερωτεύτηκα»

Η Γη της Ελιάς: «Δεν είσαι αυτός που ερωτεύτηκα»

 

Το χάσμα ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο ολοένα και μεγαλώνει, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και αφορμή για ακόμη έναν έντονο καυγά τους στέκεται η σύλληψη της Αρετής.

Συγκεκριμένα, η είδηση του θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσουν την Αρεόπολη και όλοι σκέφτονται ως ένοχη την Αρετή, καθώς ήδη εκείνη τόσο καιρό απειλούσε πως θα του βάλει φωτιά, όμως η ίδια αρνείται κάθε ανάμειξη παρόλο που οι Αρχές ανακάλυψαν τα μπιτόνια με βενζίνη που αγόρασε μερικές μέρες νωρίτερα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Σκηνές πάθους μέσα στο μοναστήρι

Φυσικά, με όλες αυτές τις εξελίξεις, η Βασιλική είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο για αυτο και απευθύνεται στον Λυκούργο για βοήθεια.

Εκείνος όμως έχει ηθικούς ενδοιασμούς αφού είναι σίγουρος ότι η Αρετή είναι ένοχη και δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη με την υπόθεση.

Από την άλλη, ο Μιλτιάδης επισκέπτεται την Βασιλική για να της συμπαρασταθεί τη στιγμή που ο Φίλιππος της έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη, καθώς είναι σίγουρος πως η Αρετή είναι ένοχη, με αποτέλεσμα η πρώτη να αμφιβάλλει αρκετά για τον γάμο της, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 55, 56, 57

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *