Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει για να φροντίσει την Αλεξάνδρα

 

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει για να φροντίσει την Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει για να φροντίσει την Αλεξάνδρα

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αλεξάνδρα γυρίζει στον Ιάσωνα.

Η απώλεια του Μάρκου έχει καταρρακώσει την Αλεξάνδρα που προσπαθεί να μείνει δυνατή για τα παιδιά τους και ο Ιάσωνας στέκεται δίπλα της φύλακας άγγελος. Ο Μάρκος πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την Αλεξάνδρα να βυθίζεται σε βαθύ πένθος.Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει για να φροντίσει την Αλεξάνδρα

Μάρκο μου, Μάρκο μου… Αγάπη μου” λέει μέσα στα αναφιλητά της.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η είδηση του θανάτου προκαλεί μεγάλη θλίψη τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη την Μεσσηνία. Ο Ιάσωνας συντετριμμένος και ο ίδιος κάνει την αυτοκριτική του.

Τόση έχθρα, τόση αντιπαλότητα, τόσος πόνος… Άξιζαν τόσο κόπο όλα αυτά; Και τώρα ποιο το αποτέλεσμα;” λέει στην Ουρανία που στέκεται στο πλευρό του. Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση τόσο του Στέφανου όσο και της Αλεξάνδρας.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Άγης κάνει πρόταση γάμου στην…

Ο διοικητής διενεργεί έρευνα σχετικά με το ατύχημα του Μάρκου από την οποία προκύπτει ότι ο θάνατος του, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η ημέρα της κηδείας του Μάρκου φτάνει και όλοι είναι συντετριμμένοι.

Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να διανοηθεί πως η ευτυχία τους χάθηκε μέσα σε μία στιγμή, μόλις πήγαν να την αγγίξουν.

Τελικά ο μόνος που στους χώρισε είναι ο θάνατος.

Πλέον η ζωή όλων δεν θα είναι η ίδια και η Αλεξάνδρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη, που μόλις πρόλαβε να γνωρίσει για λίγο τον πατέρα του τον έχασε μια για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ουρανία Ανακοινώνει Το Διαζύγιο

Ο Ιάσωνας συντετριμμένος και ο ίδιος προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι για να την φροντίσουν. “Θα είσαι καλύτερα μαζί μας. Δε χρειάζεται να μείνεις μόνη σου. Ο πόνος που μοιράζεται είναι μισός πόνος, έτσι δε λένε;” είναι τα λόγια του.

Εκείνη νιώθει χαμένη και θέλει κάπου να ακουμπήσει. Κι ενώ αρχικά του λέει ότι θα το σκεφτεί και ότι χρειάζεται το χρόνο της στο σπίτι που έμεινες τις λίγες ευτυχισμένες στιγμές με τον Μάρκο νιώθει να την πλακώνει.

Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι για να είναι ο Γιωργάκης και πάλι μαζί με την αδερφή του την Μυρσίνη. Ο Ιάσωνας και η Ουρανία τους υποδέχονται ξανά στο αρχοντικό και πλέον μεταξύ του πρώην ζευγαριού υπάρχει μία βαθιά εκτίμηση και κατανόηση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *