Survivor 2024 spoiler 28/02 αποχώρηση: Έκπληξη – Αυτή η παίκτρια φεύγει απόψε από το Survivor 2024

 

Survivor 2024 spoiler 28/02 αποχώρηση: Έκπληξη - Αυτή η παίκτρια φεύγει απόψε από το Survivor 2024

Survivor 2024 spoiler 28/02 αποχώρηση: Έκπληξη – Αυτή η παίκτρια φεύγει απόψε από το Survivor 2024

 

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2024 spoiler 28/02: Ακόμα μια εβδομάδα ολοκληρώνεται απόψε για το Survivor 2024, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και μια αποχώρηση να έρθει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Μπορεί η μέρα να ξεκινάει με την μάχη για το έπαθλο της επικοινωνίας, ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, όμως το ενδιαφέρον τραβάει η μάχη για την παραμονή στο Survivor 2024.

Εκεί που 3 από τους Διάσημους και 1 από τους Μαχητές θα τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμα. Ποια δεν θα τα καταφέρει ωστόσο;

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 30/1: Ανατροπή! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος – Αυτοί είναι οι δύο super παίκτες που επιστρέφουν

Έλενα Αμανατίδου, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι οι 4 κοπέλες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και μόλις μια είναι αυτή που δεν θα τα καταφέρει.

 

Survivor 2024 spoiler 28/02: Ποια κοπέλα αποχωρεί απόψε;

Πάμε στο αγωνιστικό λοιπόν. Αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα απλά δεν παίζει. Για να αποχωρήσει η νικήτρια του Survivor Ελλάδος – Τουρκία θα πρέπει απλά να το θέλει. Αν κατέβει να παίξει έστω και στο 10% των δυνατοτήτων της απόψε θα φύγει νικήτρια από τον στίβο μάχης. Πάμε λοιπόν παρακάτω.

Από εκεί και πέρα έχουμε τρεις κοπέλες σχεδόν ισοδύναμες αλλά με ένα μεγάλο… αλλά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler 13/03 - Αποκλειστικό! Αλλάζουν ξανά οι ομάδες την Κυριακή! Επιστρέφει στους μπλε ο Γκιουλέκας - Ποιες οι άλλες 2 αλλαγές

Ποιο είναι αυτό; Ότι η Μαρία Αντωνά δείχνει συνεχώς να δείχνει πως θέλει να αποχωρήσει. Άλλωστε οι δηλώσεις της αυτό αποκαλύπτουν ενώ και το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει πως η ίδια έχει ζητήσει να φύγει εδώ και αρκετό καιρό.

Θα τα παρατήσει απόψε ή θα δώσει την μάχη της; Αν αποφασίσει τελικά να δώσει μια παράταση στον εαυτό της αυτομάτως γίνεται και φαβορί για την παραμονή.

Θα είναι η Μαρία Αντωνά εκείνη που θα αποχωρήσει απόψε ή η παραμονή θα κριθεί ανάμεσα στην Έλενα Αμανατίδου και την Χρύσα Χατζηγεωργίου; Μόλις το Athensmagazine.gr έχει το επιβεβαιωμένο spoiler θα σας το μεταφέρει εδώ…

Μείνετε συντονισμένοι…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *