Σασμός: «Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου»

 

Σασμός: «Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου»

Σασμός: «Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου»

Ο Παύλος όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», επισκέπτεται την Εύα στη φυλακή και της λέει ότι πραγματοποίησε την τελευταία επιθυμία του Ευθύμη.

«Φεύγω και δεν θέλω να σε δω ξανά στη ζωή μου»

Καθώς η Εύα ετοιμάζεται να φύγει από την Κρήτη, ο Βαγγέλης το λέει στον Παύλο και εκείνος αποφασίζει να ενημερώσει την αστυνομία για τις κινήσεις της. Έτσι η Εύα συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή, όπου πάει να την επισκεφθεί ο Παύλος για να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον αδερφό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Μηνύει Τον Ισίδωρο Γιατί Αρνείται Να Κάνει Τεστ DNA

«Πράγμα δεν σου χρωστώ. Εσύ χρωστάς σε μένα που τόσον καιρό κρατώ το μυστικό σου με κίνδυνο των δικών μου ανθρώπων.

Και δεν χρωστώ ούτε στον αδελφό σου, γιατί εγώ πραγματοποίησα την τελευταία του επιθυμία» λέει και συνεχίζει «Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου. Τον βοήθησα να πεθάνει.

Μου έδωσε να κρατήσω ένα μαχαίρι και έπεσε με φόρα πάνω του. Ζήσε τώρα για το υπόλοιπο της ζωής σου με τη σκέψη ότι σκότωσες έναν αθώο άνθρωπο».

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακή προσβολή

Η Εύα αρχίζει να κλαίει και τον κατηγορεί για τον θάνατο του αδερφού της, ενώ ο Παύλος όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» της λέει ότι η καρδιά της ακόμα και τώρα είναι γεμάτη μίσος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τον αδερφό της «Φεύγω και δεν θέλω να σε δω ξανά στη ζωή μου.

Δεν υπάρχει κανένας για σένα πλέον».

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *