Η Γη της Ελιάς: «Μου φέρθηκε σαν σκουπίδι, μου απαγόρευσε να…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Μου φέρθηκε σαν σκουπίδι, μου απαγόρευσε να…»

Η Γη της Ελιάς: «Μου φέρθηκε σαν σκουπίδι, μου απαγόρευσε να…»

 

Σκοτωμός προβλέπεται μεταξύ Αμαλίας και Αθηνάς στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και η δεύτερη την πετά οργισμένη έξω από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Ισίδωρο επιστρέφει εκνευρισμένη στο σπίτι της Αθηνάς, η οποία φυσικά σπεύδει να την ρωτήσει τον λόγο που ξανά γύρισε.Η Γη της Ελιάς: «Μου φέρθηκε σαν σκουπίδι, μου απαγόρευσε να…»

«Για να σου πω ότι θα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που μου μίλησες έτσι!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένας άντρας παρακολουθεί τη Μαργέτα και την Άννα

Μου απαγορεύεις να ξανά πατήσω που; Στον ελαιώνα του άντρα μου; Ποια είσαι εσύ;»

της λέει φωνάζοντας και τότε η Αθηνά της υπενθυμίζει ότι είναι συνέταιρος των Βρεττάκων και έχει δικαίωμα να την διώξει, μιας και η συμπεριφορά της κάνει κακό στην δουλειά.

Η Αμαλία όμως δε παίρνει από λόγια και αρχίζει να την κατηγορεί πως είναι προκατειλημμένη μαζί της και πως ενοχλείται που όλοι την συμπαθούν στον ελαιώνα.

«Θα τα μάθει όλα ο Ισίδωρος», απειλεί η Αμαλία την Αθηνά και εκείνη θυμωμένη της απαντά: «Φοβήθηκα τώρα! Φύγε μόνη σου, γιατί δεν μου αρμόζει να σε πετάξω έξω, τώρα!».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κίμωνας και Αλέξης πιάνονται στα χέρια

Αμέσως μετά, η Αμαλία τηλεφωνεί στον Ισίδωρο και τον ενημερώνει για την κουβέντα της με την Αθηνά, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς:

«Είμαι έξαλλη! Η Αθηνά έχει ξεπεράσει κάθε όριο, μου φέρθηκε σαν σκουπίδι και μου απαγόρευσε να πηγαίνω στον ελαιώνα». Ωστόσο, ο Ισίδωρος δεν πείθεται: «Αποκλείεται να μην έκανες τίποτα και να σου μίλησε η Αθηνά έτσι, δεν μου τα λες όλα.

Θα τα πούμε από κοντά» της λέει και της κλείνει το τηλέφωνο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *