Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτές οι δυο γυναίκες ορίζουν το φινάλε

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτές οι δυο γυναίκες ορίζουν το φινάλε

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτές οι δυο γυναίκες ορίζουν το φινάλε

 

Μπορεί να αργεί ακόμη το φινάλε στο “Προξενιό της Ιουλίας”, όμως υπάρχουν δύο γυναίκες που ξέρουν πολλά και θα το ορίσουν καθοριστικά.

Δύο ηρωίδες, φαίνεται πως γνωρίζουν πολλά και θα καθορίσουν το φινάλε του Γιωργίκη Προβιού στο Προξενιό της Ιουλίας. Οι γυναίκες αυτές είναι η Χάδω, που υποδύεται καθηλωτικά η Άννα Μάσχα και η Στεφανία, που τον ρόλο της ερμηνεύει η ταλαντούχα Χριστίνα Μαξούρη.

Οι δυο τους, ξέρουν ότι η Ευγενία δεν αυτοκτόνησε, ξέρουν τα πάντα γύρω από τον Επιφάνιο και την ζωή του ως Ανέστη με την Ευγενία, για τον Χρήστο, που είναι το βιολογικό τους παιδί, αλλά και για τον Γοωργίκη Προβιό, ο οποίος είναι ένα βίαιος άντρας.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μαχαιρώνουν τη Θεοφανώ μπροστά στον Αντρέι

Προς το τέλος της σειράς, αυτά όλα θα αποκαλύπτονται σταδιακά, φέρνοντας μεγάλες ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα προσεχή επεισόδια, όπως διαβάζουμε στο queen.gr η Στεφανία θα προστατέψει την Ιουλία, μιλώντας της για τον Γιωργίκη και την Δέσπω.

Η ζωή της Ιουλίας θα γίνει εφιάλτης, με τον Γιωργίκη να την χτυπάει επειδή την ζηλεύει και εκείνη να υπομένει βουβή τα βασανιστήριά του.

Τέλος, στα flashback που μας δείχνουν από το βράδυ του φονικού, δεν ξέρουμε πού βρίσκονταν ο Χρήστος, η Χάδω και η Στεφανία.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

Τέλος, ας έχουμε στον νου μας και τον μοναδικό ρόλο του Γιάννου Περλέγκα, στον ρόλο του Επιφάνιο, ο οποίος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις του τέλους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *