Survivor: Μεγάλη ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Τα πάνω-κάτω έφεραν χθες 20/2 οι παίκτες του Survivor εκτοπίζοντας με τις αποφάσεις τους τη γυναικεία υποψηφιότητα, φέρνοντας την ανατροπή σε δύο νέες ψηφοφορίες που οδήγησαν τέσσερις άνδρες σε διαδικασία αποχώρησης. Τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού και επήλθε η ανατροπή με τους νέους υποψήφιους; Εντω μεταξύ ποιοι παίκτες ήρθαν χθες πολύ κοντά;

Νέα ανατροπή χθες 20/2 στο Survivor με τους ηττημένους κόκκινους με σκορ 10-7 από τους μπλε να μετατρέπουν το συμβούλιο σε θρίλερ. Χρειάστηκαν δύο ψηφοφορίες με την MVP της εβδομάδος, την Ιωάννα από τους μαχητές να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

 

Ποιοι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor

Αρχικά οι διάσημοι μετά την ήττα τους έδωσαν ραντεβού στην κάλπη, στέλνοντας στον…τάκο τον Αλέξη με επτά ψήφους, έναντι πέντε που έλαβε ο Ντάνιελ. Με αυτό τον τρόπο η Μαριλίνα “σώθηκε” από τη διαδικασία, με το Τουρκογεώργο να διατηρεί κανονικά την υποψηφιότητά του. Σημειωτέον σύμφωνα με τους κανονισμούς οι τραυματισμένες Όλγα και Μαρία εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία, γεγονός που ευνόησε τη Μαριλίνα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ποιος βγήκε υποψήφιος χθες 7/3 – Νέος χαμός στις καλύβες

Στη συνέχεια οι μαχητές κλήθηκαν σε νέα ψηφοφορία, με συγκεκριμένες επιλογές, καθώς ο Φάνης λόγω τραυματισμού εξαιρέθηκε της διαδικασίας. Ο παλιός, Σταμάτης μονομάχησε με το νέο…Τζέιμς αλλά το αποτέλεσμα έστειλε στη μονομαχία της αποχώρησης το Σταμάτη, που και αυτός μέχρι πρότινος υπήρξε τραυματίας.

Η απόφαση των συμπαικτών του δεν άρεσε στον επιχειρηματία, ο οποίος δεν το περίμενε όπως είπε. “Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βγω υποψήφιος σήμερα. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης. Βλέπω ότι μάλλον η ομάδα μου δεν με πιστεύει”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης.

Από την πλευρά της η Ιωάννα των μαχητών, ως MVP της εβδομάδος υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Νίκο Γκάνο, τονίζοντας ότι με αυτή την επιλογή που τη συζήτησε με τους συμπαίκτες της Σταμάτης έχει καλύτερες πιθανότητες.

Ο Γκάνος που δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με την απόφαση έριξε βόμβα στο συμβούλιο τονίζοντας ότι όσο ήταν ο Χρήστος Βολικάκης στο παιχνίδι είχε ζητήσει από τον Περπατάρη να μην τον υποδείξει ως υποψήφιο, επιλέγοντας τον Νίκο Γκάνο. Το γεγονός έσπευσε να το διαψεύσει ο Γιάννης των μαχητών, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διαβάστε Επίσης  Survivor αποχώρηση : Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γιάννης Περπατάρης – Αναλυτικά η λίστα

Ποιοι παίκτες ήρθαν κοντά

Πολύ κοντά φαίνεται πώς έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες δύο παίκτες των μαχητών. Ο λόγος για τη Σταυρούλα και το Γιάννη, τους οποίους η κάμερα έπιασε να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται κάτω από τα σεντόνια.

Μάλιστα η συμπαίκτριά τους, Μαριλίνα Βακονδίου έσπευσε να πει την άποψή της επί του θέματος: “Στην καλύβα μας με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω, λοιπόν, να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι δηλαδή από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι; Οπότε ίσως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Survivor 2024”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *