Survivor – Ζωή: «Υπήρχαν άτομα που έφευγαν τα βράδια – Ήταν οι…»

 

Survivor – Ζωή: «Υπήρχαν άτομα που έφευγαν τα βράδια – Ήταν οι…»

Survivor – Ζωή: «Υπήρχαν άτομα που έφευγαν τα βράδια – Ήταν οι…»

 

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου μίλησε η Ζωή Ασουμανάκη λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, με την πρώην παίκτρια να αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα, δεν έκατσα πολύ, ήθελα και λίγο παραπάνω.

Όταν μπήκα στο παιχνίδι οι παίκτες με ρωτούσαν τι γίνεται έξω, πως πάει το σόου, πως φαίνονται οι χαρακτήρες τους. Υπήρχαν άτομα, που έχουν έρθει κοντά. Υπήρχαν άτομα, που έφευγαν τα βράδια. Η Κατερίνα Δαλάκα, η Όλγα, ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας. Η Ασημίνα είναι λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, όχι με την κακή έννοια.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 11-4 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει!

Είχα πει για τον Φάνη, πως είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Και ενώ το ξέρει δεν είναι καλό να έχει τόση έπαρση, καλό θα ήταν χαλαρώσει.

Διάβασα ότι δεν του κάνει καλό όλο αυτό. Τη Σταυρούλα δεν τη γνώριζα, αλλά δεν μου έβγαλε καλό χαρακτήρα, υπήρχαν στιγμές που σχολίαζε αρνητικά ακόμα και εμένα, που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ εγώ με την Σταυρούλα.

Εγώ έστελνα φιλάκια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και άλλη ταράχτηκε.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 31/1/24: Aυτή η ομάδα κερδίζει – Η οικειοθελής αποχώρηση

Δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι, δεν ξέρω αν αυτό δείχνει ζήλεια. Εγώ τα έστειλα στον Φάνη και η άλλη πλευρά μου είπε κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να το πω στην κάμερα, κάτι πολύ επιθετικό σαν σχόλιο.

Εγώ απευθύνθηκα στο Φάνη, δεν απευθύνθηκα στη Χρύσα, ούτε σε καμία άλλη από την ομάδα. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται», είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Ασουμανάκη για το Survivor.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *