Σασμός Spoiler: Η Θεοδώρα ανάμεσα σε δύο άντρες

 

Σασμός Spoiler: Η Θεοδώρα ανάμεσα σε δύο άντρες

Σασμός Spoiler: Η Θεοδώρα ανάμεσα σε δύο άντρες

 

Σε μεγάλο δίλημμα θα βρεθεί Θεοδώρα, στη σειρά Σασμός.

Ένα γεγονός θα αλλάξει ριζικά της ζωή της. Όλα θα ξεκινήσουν, όταν κάποιος αφήσει ένα μωρό έξω από την πόρτα του παπά Μιχάλη.

Εκείνος, θα το πάει στην αστυνομία και αμέσως θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί το συγκεκριμένο μωράκι σε ίδρυμα. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Θεοδώρα θα θελήσει να κρατήσει αυτό το παιδί, μιας και δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το δικό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Πυρ και μανία ο Μάνος: «Φύγε τώρα»

Για να καταφέρει όμως να γίνει μητέρα του θα πρέπει να είναι παντρεμένη! Μπορεί με τον Γιώργο να έχουν χωρίσει, όμως η ίδια τον θέλει πολύ και κάνει τα πάντα για να τον διεκδικήσει ξανά. Αυτός παραμένει κάθετος και απόμακρος…

Ο Τόλης έχοντας δείξει εξαρχής μεγάλη συμπάθεια προς τη Θοδώρα, της προτείνει να κάνουν έναν άτυπο γάμο για να μπορέσει να υιοθετήσει το παιδάκι. Ποια θα είναι όμως η στάση του Γιώργου απέναντι σε όλα αυτά;

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Η Μαρία Γεωργιάδου μιλά για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Θα επιστρέψει στην αγκαλιά της για να κτίσουν την οικογένεια που τόσο πολύ ήθελαν;

Η Θεοδώρα καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο να προσπαθήσει ξανά με τον Γιώργο, κάνοντας υπομονή και στο να παντρευτεί τον Τόλη, για να ξεμπερδεύει και να υιοθετήσει το παιδί, στη σειρά Σασμός.

Ποια θα είναι η επιλογή της;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *