Survivor 2024 spoiler: Στα κόκκινα οι παίκτες- Ζητούν να αποβληθεί ο Τζέιμς Καφετζής

 

Survivor 2024 spoiler: Στα κόκκινα οι παίκτες- Ζητούν να αποβληθεί ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor 2024 spoiler: Στα κόκκινα οι παίκτες- Ζητούν να αποβληθεί ο Τζέιμς Καφετζής

 

Survivor 2024 spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor.

Συγκεκριμένα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν γίνει έξαλλοι καθώς έχουν φτάσει στα αυτιά τους οι φήμες πως η παραγωγή σκέφτεται να κάνει εντελώς ξαφνικά την αποχώρηση βάσει ψηφοφορίας και όχι αγωνιστικά.

Και αυτή η απόφαση να παρθεί αμέσως μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, που έχουμε δει πως φέτος είναι αδύναμος αγωνιστικά και δύσκολα θα καταφέρει να γίνει ο παλιός Τζέιμς.Survivor 2024 spoiler: Στα κόκκινα οι παίκτες- Ζητούν να αποβληθεί ο Τζέιμς Καφετζής

Διαβάστε Επίσης  Survivor – Καθαργιά: «Γλίτωσα – Έχει γίνει ανθρωποφαγικό»

 

Survivor 2024 spoiler: Ζητούν την αποβολή του Τζέιμς

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι δυνατοί αγωνιστικά παίκτες, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνα Δαλάκα, ζητούν από την παραγωγή να διώξουν τον Τζέιμς εφόσον οι αποχωρήσεις γίνονται με ψηφοφορία, γιατί θα είναι μια απόφαση που θα γίνει λόγω… Τζέιμς Καφετζή.

Και η αλήθεια είναι πως η είσοδος του Τζέιμς έχει ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης και δεν παίρνει την παραγωγή να μην πάρει αυτή την απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Εκνευρισμένη η Μαρία Αντωνά με τον James Καφετζή – «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί»

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η παραγωγή δεν μπορεί να διώξει κανέναν Τζέιμς και κανέναν παίκτη γενικά, χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό και επειδή το ζητούν άλλοι παίκτες.

Ωστότο φυτίλι, από τις φήμες και μόνο ότι θα γίνει αβάντα για τον Τζέιμς Καφετζή, έχει ανάψει και δεν ξέρει κανείς τις πραγματικές αντιδράσεις όταν ανακοινωθεί η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να αλλάξει ο τρόπος αποχώρησης των παικτών. Οι δυνατοί αγωνιστικά παίκτες θα κλωτσήσουν σίγουρα…

 

Το διαβάσαμε εδώ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *