Σασμός – Θρήνος στην Άνω Ποριά: Ανατινάζουν Μαθιό και Αστέρη

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, καθώς η Εύα βάζει τον Μηνά να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μαθιού, λίγο πριν εκείνη φύγει για την Κροατία, στο οποίο μπαίνει ο τελευταίος μαζί με τον Αστέρη.

Συγκεκριμένα, η Εύα είναι πεπεισμένη πως ο Μαθιός είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του αδερφού της, ωστόσο ο Παύλος, ο Βαγγέλης και ο παπα-Μιχάλης προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη, όμως μάταια.

Για αυτόν τον λόγο, ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο χτύπημά της προς εκείνον και μάλιστα τη μέρα που θα φύγει από το νησί της Κρήτης με σκάφος για να πάει την Κροατία. Ωστόσο, λίγο πριν φύγει, φροντίζει να πληροφορήσει τους πάντες γύρω της για να τους παραπλανήσει πως κακώς στράφηκε στην οικογένεια Σταματάκη για εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Μιλτιάδης πιάνονται στα χέρια και η κατάσταση ξεφεύγει

«Ηρθα να κάνω το χρέος μου, Βαγγέλη, όμως τελικά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Δεν πρόκειται να χτυπήσω ανθρώπους που είναι αθώοι. Θέλω όμως εσύ να συνεχίσεις να το ψάχνεις», λέει στον πιστό της συνεργάτη και εκείνος της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο του Ευθύμη, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tv24. Όμως, την ίδια στιγμή, η κοπέλα έρχεται σε επικοινωνία με τον Μηνά και του δίνει πολλά χρήματα προκειμένου να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του Μαθιού έναν μηχανισμό που όταν εκραγεί θα πεθάνει. Ο Μηνάς δέχεται και την επόμενη μέρα προσεγγίζει το αυτοκίνητό του.

Οταν λοιπόν ο Μαθιός πηγαίνει στο χωράφι για μια δουλειά, ο Μηνάς βρίσκει την ευκαιρία, α χωθεί κάτω από το αγροτικό του και να τοποθετήσει τον μηχανισμό. Το κάνει πράγματι και φεύγει από το μέρος, όμως εκεί φτάνει και ο Αστέρης με σακούλες στα χέρια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη – Ο Μαθιός τρελαίνεται

«Ηρθες, αδελφέ;», τον ρωτάει ο Μαθιός και λέει μετά: «Πω πω. Η μυρωδιά τους θα φτάνει μέχρι πάνω στους δικούς μας, έτσι δεν είναι;», λέει δείχνοντας τα γλαστράκια με τον βασιλικό που κουβαλάει ο Αστέρης. «Ναι, αδελφέ μου. Πάμε;», απαντά αι ο Μαθιός του προτείνει να πάνε με το δικό του αυτοκίνητο.

Έτσι, τα δύο αδέλφια, μπαίνουν στο αγροτικό του Μαθιού να ξεκινήσουν για το «Σταματόδεντρο» όπου και θέλουν να φυτέψουν τις γλάστρες. Ομως, δεν γνωρίζουν αυτό που τους περιμένει…

Η έκρηξη γίνεται αισθητή σε όλη την Ανω Ποριά, βυθίζοντας όλους σε θλίψη για το τι έχει συμβεί στους συνανθρώπους τους….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *