H αλάνθαστη μέθοδος του Harvard για να χάσετε βάρος περπατώντας

 

H αλάνθαστη μέθοδος του Harvard για να χάσετε βάρος περπατώντας

H αλάνθαστη μέθοδος του Harvard για να χάσετε βάρος περπατώντας

 

Αν θέλεις να χάσεις βάρος, ο καλύτερος τρόπος είναι να αξιοποιήσεις το κάθε σου βήμα.

Tο περπάτημα, αυτή η φαινομενικά απλή δραστηριότητα, μπορεί να γίνει ο τέλειος σύμμαχος στην προσπάθεια σου για απώλεια βάρους, σύμφωνα με τους ειδικούς του Harvard.

Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία η αποτελεσματικότητα και η πρακτικότητα είναι το κλειδί και η ανακάλυψη του καλύτερου δυνατού τρόπου για να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε σου βήμα είναι σχεδόν απαραίτητη.

Διαβάστε Επίσης  Ποιοι είναι οι πιο υγιεινοί χυμοί για απώλεια βάρους και όχι μόνο

Το περπάτημα δεν είναι μόνο ευεργετικό για την ψυχική και συναισθηματική μας υγεία, αλλά αποδεικνύεται και αποτελεσματικό εργαλείο για να χάσουμε κιλά. Το Harvard τονίζει ότι η προσθήκη μόλις 30 λεπτών γρήγορου περπατήματος στην καθημερινότητά μας μπορεί να οδηγήσει στην καύση 150 επιπλέον θερμίδων την ημέρα, κάνοντας τη διαφορά μακροπρόθεσμα.

 

Για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη αυτής της δραστηριότητας, οι ειδικοί του Harvard προτείνουν κάποιες καινοτόμες στρατηγικές, που μπορείς να βρεις παρακάτω.

Πρόσθεσε βάρη

Διαβάστε Επίσης  Ξηροί καρποί για ένα πρωινό γεύμα με περισσότερη ενέργεια

Η ενσωμάτωση βάρους, είτε στους αστραγάλους, είτε με ένα γιλέκο με βάρη, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τη δαπάνη θερμίδων. Με ένα πρόσθετο βάρος 15%, επιτυγχάνεται 12% αύξηση της καύσης θερμίδων κατά τη διάρκεια του περπατήματος.

 

ΠΗΓΗ: www.newsitamea.gr

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *