Η Μάγισσα Spoiler: Το φρικτό μέλλον του Τζανή στη σειρά

 

Η Μάγισσα Spoiler: Το φρικτό μέλλον του Τζανή στη σειρά

Η Μάγισσα Spoiler: Το φρικτό μέλλον του Τζανή στη σειρά

 

Φρικτό προβλέπεται το μέλλον του Τζανή, στη σειρά “Η Μάγισσα”.

Μετά την αποκάλυψη για την παράνομη σχέση του μέσα στον πύργο, ο νεαρός θα βασανιστεί αρκετά στη ζωή του, με αποτέλεσμα η Δαμιανή να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.Η Μάγισσα Spoiler: Το φρικτό μέλλον του Τζανή στη σειρά

Ο Τζανής θα εξοριστεί από τον πύργο και θα ξεκινήσει ο εφιάλτης του. Από άρχοντας, που έκανε κουμάντο σε όλη τη Μάνη, θα γίνει δούλος, που όλοι θα τον υποτιμούν, θα τον βρίζουν, θα τον φτύνουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το νέο ανατριχιαστικό τραγούδι για τον Ευθύμη Φαρμάκη

Περιπλανώμενος, θα πέσει στα χέρια δουλεμπόρων. Όσο κι αν παλέψει για να αντισταθεί, δε θα τα καταφέρει. Ο φόβος πως θα πουληθεί σαν σκλάβος και θα ταξιδέψει μακριά, τον τρομοκρατεί…

Το μέλλον του Τζανή προβλέπεται δύσκολο, στη σειρά “Η Μάγισσα”. Όσο κι αν ταλαιπωρηθεί, στο τέλος θα καταφέρει να γλιτώσει και να επιστρέψει στον πύργο, αποφασισμένος να διεκδικήσει όσα έχασε. Βέβαια, ως τότε, θα έχουν αλλάξει πολλά.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τις 27/12 ως 30/12

Η αποκάλυψη για τη δολοφονία του βρέφους, θα σκάσει σαν κεραυνός. Η Δαμιανή θα υποφέρει.. από τη μία ο γιος της υποφέρει μακριά της, από την άλλη το μυστικό της είναι έτοιμο να σκάσει σαν βόμβα.

Τα επόμενα επεισόδια, κόβουν την ανάσα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *