Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει επίθεση με ωμά αυγά στον…

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει επίθεση με ωμά αυγά στον…

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει επίθεση με ωμά αυγά στον…

 

Η Αρετή καταρρακώνεται με τον χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της, ενώ η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Λίγο αργότερα, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Αριάδνη και με το που τη βλέπει αρχίζει να τη βρίζει και να την καταριέται, αλλά η Αριάδνη δεν κάνει πίσω και συγκρούεται μαζί της. Μάλιστα πάνω στον καβγά τής αποκαλύπτει: «Τώρα να σε δω τι θα κάνεις που η Ιουλία περιμένει κι άλλο παιδί από τον Στάθη».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει τη Βιολέτα να αποπλανήσει τον Φίλιππο

Ετσι, η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διπλή κεραμίδα που έφαγε: Την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την κοροϊδία τού Τάσου! Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά από τα παρακάλια του:

«Γονατιστός έπεσε στα πόδια της να ξαναγυρίσει», της λέει και η Αρετή, από την ταραχή της, λιποθυμάει μέσα στο καφενείο: «Τι έκανες, ρε συ Πότη, έλεος. Μια φορά δεν μπορείς να κρατήσεις το ρημάδι σου κλειστό; Θα μας μείνει εδώ μέσα», του λέει η Αννα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η ακραία απόφαση της Δαμιανής φέρνει….

Η Χρυσούλα, λίγες μέρες μετά, βλέπει την Αρετή και την πικάρει επίτηδες, λέγοντάς της:

«Τι έγινε καλέ; Ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία, έμαθα» και η Αρετή γίνεται έξαλλη κι έτσι ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *