Σασμός: Η Εύα προσπαθεί να σκοτώσει τη Θοδώρα

 

Σασμός: Η Εύα προσπαθεί να σκοτώσει τη Θοδώρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Εύα κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας.Σασμός: Η Εύα προσπαθεί να σκοτώσει τη Θοδώρα

Η ζωή της Θοδώρας, θα κινδυνεύσει στον απόλυτο βαθμό ύστερα από μία παγίδα θανάτου από της στήνει η Εύα στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

Ένα ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείται ανάμεσα στην Εύα, στον Γιώργο και στην Θοδώρα, θα οδηγήσει τη ζωή της τελευταίας λίγο πριν τον θάνατό και η πρώτη, θα δείξει ακόμα μια φορά πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει προκειμένου να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της.

πως έχουμε ήδη παρακολουθήσει η Εύα είναι γοητευμένη από το Γιώργο και προσπαθεί συνεχώς να έρθει κοντά του για να γίνουν ζευγάρι. Όμως, σύμφωνα με το myTV, ο αστυνομικός δείχνει πως δεν μπορεί να ξεπεράσει την Θοδώρα.

Διαβάστε Επίσης  Φεύγει από τη Γη της Ελιάς, μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας

Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε οι δυο τους έχουν ακόμη μία συνάντηση και δείχνουν πως θέλουν να προσπαθήσουν να είναι μαζί. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ξεπεράσουν όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους και ο Γιώργος δεν μπορεί να είναι απέναντί της όπως παλιότερα.

Η Θοδώρα βέβαια σκοπεύει να τον διεκδικήσει και βλέποντας τον με την Εύα καταλαβαίνει πως τον χάνει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει, προκειμένου ο αστυνόμος να μη βάλεις τη ζωή του άλλη γυναίκα.

Ο Γιώργος κάποια στιγμή κανονίζει με την Εύα ένα ραντεβού. Τα σχέδια τους όμως χαλούν εξαιτίας της Θοδώρας και η Εύα εξοργίζεται. Kαταλαβαίνει πως η Θοδώρα αποτελεί εμπόδιο για την σχέση τους και βάζει στόχο να απαλλαγεί από εκείνη μια και καλή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στηρίζει τον γάμο της αδερφής του

Έτσι, δίνει εντολή σε έναν άντρα της εμπιστοσύνης της να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα καθώς η Θοδώρα οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα διαπιστώνει πως τα φρένα δε λειτουργούν.

Την κοπέλα την πιάνει πανικός και στην προσπάθεια της να σταματήσει το αμάξι που κινείται ανεξέλεγκτα οδηγείται σε γκρεμό. Την τελευταία στιγμή γλυτώνει από μια βουτιά θανάτου αλλά ο τρόμος που νιώθει είναι τεράστιος.

Αμέσως, ενημερώνονται οι δικοί της άνθρωποι και σπεύδουν κοντά της. Μόλις διαπιστώνουν πως τα φρένα ήταν κομμένα συνειδητοποιούν πως κάποιος προσπάθησε να την σκοτώσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *