Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να τα ξαναβρεί στους γονείς της

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να τα ξαναβρεί στους γονείς της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να τα ξαναβρεί στους γονείς της.

 

Η Αμαλία έπειτα από όσα της είπε ο Μάνος παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει, ενώ εκείνος έξω φρενών συνεχίζει: «Μα δεν γίνεται, βρε μωρό μου, να κάνει ό,τι κάνει, να φέρεται όπως φέρεται και να μας το παίζει και θιγμένη!

Ώπα κάπου!», λέει στη Μαρίνα, η οποία τον συμβουλεύει να μιλήσει στον πατέρα του. «Έχεις δίκιο αλλά μήπως πρέπει να μιλήσεις στον πατέρα σου; Δεν ξέρουμε πως θα τα παρουσιάσει εκείνη.».Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να τα ξαναβρεί στους γονείς της

Την ίδια ώρα ο Χρήστος και η Ισμήνη καυγαδίζουν. «Ρε Χρήστο, από ενδιαφέρον έγινε, ό,τι έγινε..», δικαιολογείται εκείνη, αλλά ο Χρήστος είναι έξαλλος μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική διαλυμένη από την νέα συμφορά

«Δεν σκέφτηκες καθόλου! Αυτό είναι το θέμα. Άκου εκεί, να πιάσεις την Αριάδνη- να φέρεις την κοπέλα σε δύσκολη θέση! Πρώτη και τελευταία φορά! Μείνετε όλοι σας μακριά από την προσωπική μου ζωή! Το εννοώ!», της ξεκαθαρίζει και φεύγοντας βροντάει την πόρτα.

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει την Θεοδώρα να κλαίει και την ρωτά αν της έκανε κάτι ο Παρασκευάς. «Αισθάνομαι ότι με θέλει κι ότι είναι σε δίλημμα.

Ότι ήθελε να διαλέξει εμένα και γύρισε στην Ειρήνη γιατί φοβάται τον Καπερνάρο ή δεν ξέρω τι άλλο», της λέει και η Μαργαρίτα προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά και να την συμβουλέψει.

«Σου λέω να σκεφθείς πολύ, να προχωρήσεις προσεκτικά και να μην επενδύσεις συναισθηματικά. Γιατί αυτή την φορά μπορεί να πληγωθείς πολύ περισσότερο», της τονίζει και η Θεοδώρα πέφτει στην αγκαλιά της λέγοντα της: «Καλά που έχω κι εσένα»…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Την ίδια ώρα, η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να βοηθήσει για να τα ξαναβρούν οι γονείς της. «Ο πατέρας μου παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.. πες του να βρει τρόπο να το διορθώσει», επιμένει να του λέει κι εκείνος της εξηγεί πως κάποια λάθη δεν διορθώνονται και πληρώνονται ακριβά.

Από την άλλη, η Αθηνά στεναχωρημένη με την αντίδραση της Φιλιώς στις ευχές του Μάνου προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν ήταν ευγενική. «Ευχή, είναι Φιλιώ μου! Δεν είναι ούτε καταναγκασμός, ούτε τίποτα.. Λες ένα «ευχαριστώ» και τελειώνει το θέμα..», της λέει, αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι αρνητική.

«Δεν θα κάνω παιδάκια- Εσύ γιατί δεν έκανες; Εκνευρίζομαι! Μία είναι η λύση.. σε γάμους, αρραβωνιάσματα και τέτοια εγώ δεν θα ξαναπατήσω! Σύμφωνοι;», της απαντά και φεύγει θυμωμένη, ενώ η Αθηνά στενοχωριέται ακόμα περισσότερο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *