Η Μάγισσα Spoiler: Έτσι παίρνει το αίμα της πίσω

 

Η Μάγισσα Spoiler: Έτσι παίρνει το αίμα της πίσω

Η Μάγισσα Spoiler: Έτσι παίρνει το αίμα της πίσω

 

Μία ηρωίδα της σειράς θα καταφέρει να πάρει το αίμα της πίσω, με τον χειρότερο τρόπο.

Η εκδίκησή της θα είναι τόσο σκληρή, που θα καταστρέψει μία ολόκληρη οικογένεια. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Η Κερασίνα πιάνει στα πράσα τον Τζανή με την Μεταξία να κάνουν παθιασμένο έρωτα. Ο πόνος και η οργή την κυριεύουν. Ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτεται να κάνει είναι να δώσει τέλος στη ζωή της, αλλάζει γνώμη κι αποφασίζει να βάλει τους δύο παράνομους εραστές σε… μπελάδες!

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τρεις ήρωες κάνουν τη μεγάλη ανατροπή

Έτσι, μια μέρα, την ώρα του δείπνου, μαρτυρά το ένοχο μυστικό τους! Η Κερασίνα αποκαλύπτει μπροστά σε όλους πως έπιασε τον Τζανή και την Μεταξία σε ιδιαίτερες και τρυφερές στιγμές, στη σειρά “Η Μάγισσα”.

Όλοι μένουν άναυδοι! Η Δαμιανή προσπαθεί να την βγάλει τρελή, να της κλείσει το στόμα, φωνάζει πως είναι υπερβολική και πως από τη ζήλια της δε καταλαβαίνει τι λέει!

Η Κερασίνα θολώνει, ορκίζεται πως το είδε με τα μάτια της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ευθύμης και Νάντια στα μαχαίρια

Για καλή της τύχη, βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο. Ο Αντρέι παίρνει το μέρος της και ξεκαθαρίζει πως πράγματι τους έχει πιάσει και ο ίδιος στα πράσα!

Η Κερασίνα δικαιώνεται και απολαμβάνει τη χειρότερη τιμωρία που χάρισε απλόχερα στους δύο ανθρώπους που της κατέστρεψαν τη ζωή, στη σειρά “Η Μάγισσα”.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *