Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα σχεδιάζει το τέλος του Κοντογιάννη

 

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα σχεδιάζει το τέλος του Κοντογιάννη

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μαργέτα σχεδιάζει το τέλος του Κοντογιάννη.

 

Ανατροπές έρχονται στον Έρωτα Φυγά, ενώ φαίνεται πως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της Μαργέτας να επιστρέψει στο Κιάρι, κάτι που όλοι αναμένουν.

Θα δούμε τον Στέφανο να ανεβαίνει στη Κηφισιά, για να μείνει πλάι της, όσο εκείνη υφαίνει το τέλος του Κοντογιάννη, αλλά συναντάει συνέχεια εμπόδια.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 25, 26

Μάλιστα, σύμφωνα με το 7 Μέρες Tv, η Μαργέτα θα θορυβηθεί πολύ από την σύλληψη της Αλεξάνδρας και θα κάνει τα πάντα για να την σώσει. Πίσω στο Κιάρι, ο Ιάσονας μαζί με τον Μάρκο και τη βοήθεια της Νάντιας θα προσπαθήσουν να την αθωώσουν.

Η Μαργέτα δεν είναι διατεθειμένη ακόμη να αποκαλύψει ότι ζει, γιατί αυτό θα ήταν καταστροφικό. Και θα αργήσουμε να την δούμε να επιστρέφει στο Κιάρι, αφού θα φτάσει στο Κιάρι μόνο όταν τιμωρήσει τον Κοντογιάννη, με κάθε τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστέρη

Μέχρι τότε, σύμφωνα με το youfly.com θα την βλέπουμε στην Κηφισιά, σε νέες περιπέτειες και ανατροπές και σε δρόμους καθόλου ρόδινους, αλλά ευτυχώς, με τον Στέφανο στο πλευρό της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *