Η Μάγισσα: Η Αναχίτ παίρνει τον έλεγχο μόλις συναντιέται Κυπριανή – Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Η Αναχίτ παίρνει τον έλεγχο μόλις συναντιέται Κυπριανή – Θεοφανώ

Ένας μυστηριώδης άντρας κατευθύνεται προς το σπίτι το οποίο οι άνθρωποι της Κυπριανής, κρατούν την Θεοφανώ, αποφασισμένος να σώσει τη ζωή της.Η Μάγισσα: Η Αναχίτ παίρνει τον έλεγχο μόλις συναντιέται Κυπριανή – Θεοφανώ

 

Ο Αντρέι πιέζει πολύ την Πολυξένη να του ομολογήσει την αλήθεια για το μωρό και από τα λόγια της επιβεβαιώνει ότι κάποιος άλλος βρίσκεται πίσω από αυτή την πράξη της.

Στο μεταξύ ο Μάρκος αδυνατώντας πια να πνίξει την οργή του για τον Τζανή παίρνει την απόφαση να εξορίσει τον αδερφό του από τον πύργο. Η Δαμιανή, συντετριμμένη προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη, την ώρα που ο Σπήλιος θέτει το δικό του βέτο και αρνείται την διάλυση του γάμου της κόρης του με τον καπετάνιο των Λασκαρέων.Η Μάγισσα: Η Αναχίτ παίρνει τον έλεγχο μόλις συναντιέται Κυπριανή – Θεοφανώ

Διαβάστε Επίσης  Survivor 4 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο φαγητού -Ερχεται ο πρώην της Μαριαλένας

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες φουντώνει ξανά και η κατάσταση κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου ενώ ο Αντρέι, δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ να ξεσκεπάσει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Η Θεοφανώ ρισκάρει την ίδια της την ζωή ζητώντας από την Αγαθή, μία πολύ επικίνδυνη χάρη. Να την φέρει αντιμέτωπη με τη γυναίκα που την θέλει νεκρή, δηλαδή την Κυπριανή.

Παρά τους φόβους και τις αντιρρήσεις της η Αγαθή, λυγίζει μπροστά στην ισχυρή θέληση την Θεοφανώς, η οποία είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην Κυπριανή και να μάθει γιατί θέλει τόσο πολύ να την δει νεκρή.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη : Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

Θεωρεί ότι το μίσος της γριάς Γερακάρισσας, συνδέεται με το παρελθόν και με την μητέρα της και νιώθει ότι επιτέλους θα φτάσει στην αλήθεια που τόσο απελπισμένα αναζητά.

Όμως, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η κουβέντα μαζί της δεν φτάνει πολύ μακριά καθώς το πνεύμα της Αναχίτ απειλεί να πάρει ξανά τον έλεγχο και να τιμωρήσει την γυναίκα που την έστειλε στην πυρά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *