Famagusta: Έτσι πήρε τον ρόλο της νεαρής Χριστίνας Σέκερη

 

Famagusta: Έτσι πήρε τον ρόλο της νεαρής Χριστίνας Σέκερη

Famagusta: Έτσι πήρε τον ρόλο της νεαρής Χριστίνας Σέκερη

 

Η Τζώρτζια Κουβαράκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της νεαρής Χριστίνας Σέκερη στο Famagusta.

Aρχικά, η ηθοποιός δήλωσε ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να πάρει τον ρόλο της νεαρής Χριστίνας Σέκερη και παρότι έκανε ένα δοκιμαστικό για κάποιον άλλο ρόλο στη Famagusta, τελικά βρέθηκε στα ”παπούτσια” της ηρωίδας.

«Σίγουρα, το ότι ήμουν μητέρα με ένα μικρό παιδί ήταν ένας πολύ μεγάλος λόγος που πήρα το ρόλο και κατάφερα να συνδεθώ τόσο πολύ. Αυτό που βοήθησε τόσο πολύ, είναι ότι είχα ένα παιδάκι 5 μηνών στην αγκαλιά μου».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Τζένη Και Ο Μανώλης Έρχονται Κοντά

Για την αποκάλυψη του Μάικλ μετά την αρπαγή του, η Τζώρτζια Κουβαράκη αποκάλυψε: «Υπάρχει μια υπόνοια και μια πληροφορία από αλλού ότι μπορεί να το έχουν πάρει Τούρκοι, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος».

Για την γενικότερη εμπειρία της στην σειρά, η ηθοποιός τόνισε ότι:

«Ενσαρκώνω ένα πολύ ωραίο ρόλο για μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία κάνει τον πόνο της δύναμη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 129, 130 ,131 ,132 ,133

Κατά τη διάρκεια των επιβλητικών γυρισμάτων του βομβαρδισμού της Αμμοχώστου, είχα γνωρίσει κάποιους ανθρώπους που είχαν ζήσει τα γεγονότα του ’74 στο γύρισμα αυτό που είχε γίνει η εισβολή. Είχαμε συγκινηθεί όλοι οι συντελεστές.

Υπήρχαν γυναίκες που το είχαν ζήσει. Μια γυναίκα που φωνάζει σπαρακτικά είχε βγει μετά πίσω από τις κάμερες και είπε ”εμείς το ζήσαμε…”».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *