Σασμός: Στον αέρα οι προσπάθειες του Αντώνη για τη Βασιλική

 

Σασμός: Στον αέρα οι προσπάθειες του Αντώνη για τη Βασιλική

Παρά τις προσπάθειες του Αντώνη να αποσιωπήσει τα γεγονότα για τον θάνατο του Λάζαρου, ώστε να μην στείλει τη Βασιλική στη φυλακή, ο Γιακωβάκης όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», βγάζει διαταγή σύλληψης.Σασμός: Στον αέρα οι προσπάθειες του Αντώνη για τη Βασιλική

Η Βασιλική στη φυλακή – Φόβοι για την ασφάλεια της

Μετά τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντώνης είχε ζητήσει να πάρουν δείγμα DNA από τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη. Η Βασιλική όμως δεν πρόλαβε να δώσει αφού ξεκίνησε να αποκαλύπτει στον Αντώνη όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη μέρα. Θέλοντας να την προστατέψει τότε ο Φραγκιαδάκης της υποσχέθηκε ότι θα την καλύψει. Μάλιστα τόσο ο Μαθιός όσο και η Καλλιόπη τον ευχαρίστησαν για τη στάση του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταρρέει στη δίκη

Ο νέος όμως εισαγγελέας, ανοίγει και πάλι την υπόθεση και οι προσπάθειες του Αντώνη τινάζονται στον αέρα. Αρχικά ο Γιακωβάκης ζητάει τη λίστα με τα αποτελέσματα του DNA, εκεί όμως ενώ όλων είναι αρνητικά, λείπει το όνομα της Βασιλικής.

Ο Αντώνης προσπαθεί να μπαλώσει τα πράγματα λέγοντας ότι δεν υποβλήθηκε σε τεστ λόγω της εγκυμοσύνης της και μάλιστα εγγυάται ο ίδιος για την αθωότητά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Εντοπίστηκε ένα πτώμα – Ελάτε για αναγνώριση»

Μόλις ο Μαθιός και η Βασιλική ενημερώνονται στη σειρά «Σασμός» ότι ο νέος εισαγγελέας θα ζητήσει δείγμα και από αυτήν, το ζευγάρι αρχίζει να ανησυχεί. Ενώ η ανησυχία τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο καθώς ο Χρήστος Γιακωβάκης ζητάει τη σύλληψη της.

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», η Βασιλική τελικά οδειγείται στη φυλακή, ενώ η Καλλιόπη και ο Μαθιός φοβούνται για την ασφάλειας της.

Τότε η Ντίνα και ο Μύρωνας τους καθησυχάζουν ότι θα την προστατεύουν έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *