Η Μάγισσα: Της περνάνε σκέψεις να αυτοκτονήσει

 

Η Μάγισσα: Της περνάνε σκέψεις να αυτοκτονήσει

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού της περνάνε σκέψεις να αυτοκτονήσει.

 

Ο εφιάλτης της Μεταξίας ζωντανεύει στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας, μιας και η Κερασίνα αποφασίζει να την ξεμπροστιάσει, το ίδιο και τον Τζανή, για την παράνομη σχέση τους, κάτι που θα οδηγήσει την πρώτη μέχρι και στο να σκεφτεί την απόπειρα αυτοκτονίας.

Η κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την Μεταξία φτάνει στα άκρα. “Σας είδα και μην τολμήσεις να με βγάλεις ψεύτρα.

Ήξερα ότι προσπαθούσες να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια αλλά ξέρω καλά πως κοιμάσαι με τον άντρα μου” της λέει όπως διαβάζουμε στο TV24 και η Μεταξία της απαντά εκνευρισμένη:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης συνεχίζει να ξοδεύει λεφτά ασταμάτητα

“Αγαπιόμαστε με τον Τζανή και κανείς δεν θα μας χωρίσει. Αν τολμήσεις να πεις λέξη για όλα αυτά σου το ορκίζομαι πως εγώ η ίδια θα σε σκοτώσω“.

Όμως η Κερασίνα δε παίρνει από απειλές για αυτό και στο δείπνο της οικογένειας Λάσκαρη ρίχνει την βόμβα και αποκαλύπτει τα πάντα. “Η Μεταξία και ο Τζανής έχουνε σχέση. Τους έπιασα στο κελάρι να ερωτοτροπούν.

Έχω τις υποψίες αυτές εδώ και καιρό και τώρα πια έχω και τις αποδείξεις“.

Όλοι παθαίνουν σοκ ενώ η Μεταξία φωνάζει “ψεύτρα θα σε σκοτώσω”. Ο Μάρκος εξοργίζεται ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει πως τα λόγια της Κερασίνας, δεν έχουν καμία βάση ενώ η Ρηνιώ λέει εκείνη την ώρα:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σημαδεύει με όπλο την Αθηνά

“Τζανή σταμάτα να μιλάς έτσι, λέει αλήθεια. Σας έχω δει και εγώ με την Μεταξία.“.

Αμέσως, ο Μάρκος δίνει εντολή να κλείσουν στο μπουντρούμι την Μεταξία ως τιμωρία για την απιστία της, με την τελευταία να μη μπορεί να πιστέψει πως αποκαλύφθηκαν τα πάντα ενώ είναι σίγουρη πως οι άσχημες μέρες τώρα ξεκινούν, για αυτό και της περνάει από το μυαλό μέχρι και να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όπως θα δούμε στην συνέχεια της Μάγισσας…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *