Η Μάγισσα: Η Μεταξία χτυπά την Κερασίνα

 

Η Μάγισσα: Η Μεταξία χτυπά την Κερασίνα

Μυστικό που το ξέρουν πάνω από δύο, παύει να είναι μυστικό, λέει ο λαός μας και έτσι συνέβη στη σειρά Η Μάγισσα και στην περίπτωση του Τζανή και της Μεταξίας, καθώς όλος ο πύργος της οικογένειας Λάσκαρη έχει καταλάβει τον παράνομο δεσμό τους.Η Μάγισσα: Η Μεταξία χτυπά την Κερασίνα

 

Ομως, κανείς από τους δύο δεν υπολόγιζε την αντίδραση της Κερασίνας, η οποία πληγωμένη και θυμωμένη από την απιστία του άντρα της θα άνοιγε το στόμα της και θα αποκάλυπτε την τραγική αλήθεια.

Ήδη ο Τζανής προσπάθησε με άσχημο τρόπο και με απειλές να της κλείσει το στόμα, αλλά η γυναικεία διαίσθησή της ήταν σίγουρη πως αυτοί οι δύο έχουν παράνομη σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Θα Συμμαχήσουν Άραγε Αθηνά Και Μυρτάλη;

 

Μέχρι που βλέπει ιδίοις όμμασι την αλήθεια και το μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και η κόλαση είναι έτοιμη να εκραγεί. Η κόντρα ανάμεσα σ’ εκείνη και τη Μεταξία φτάνει στα άκρα!

Της λέει ότι τους είδε και μην τολμήσει να τη βγάλει ψεύτρα αφού ξέρει καλά πως κοιμάται με τον άντρα της! Τότε η Μεταξία της λέει απροκάλυπτα ότι αγαπιούνται με τον Τζανή και κανείς δεν θα τους χωρίσει ενώ αν τολμήσει να πει λέξη για όλα αυτά, θα τη σκοτώσει!

Όμως, η Κερασίνα, ως κόρη ισχυρού καπεταναίου, δεν παίρνει από απειλές και στο δείπνο της οικογένειας Λάσκαρη ρίχνει τη βόμβα ότι η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση ενώ αποκαλύπτει ότι τους έπιασε στο κελάρι να ερωτοτροπούν!

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια: οι δολοπλοκίες της Διώνης…

Το σοκ για όλους είναι τεράστιο. Η Μεταξία βράζει από θυμό και φωνάζει: «Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω», ενώ όλοι προσπαθούν να την εμποδίσουν από το να επιτεθεί στην Κερασίνα.

Ο Μάρκος εξοργίζεται, ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει πως τα λόγια της Κερασίνας δεν έχουν καμία βάση. Μέχρι που επεμβαίνει η Ρηνιώ και του λέει να σταματήσει να μιλάει έτσι γιατί η Κερασίνα λέει την αλήθεια αφού τους έχει δει και η ίδια!

Η αποκάλυψη αυτή θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες, ενώ ο Μάρκος δίνει εντολή να κλείσουν στο μπουντρούμι τη Μεταξία ως τιμωρία για την απιστία της και την ντροπή που του έδωσε!

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *