Η Μάγισσα: Η αποκαθήλωση της Δαμιανής θα γίνει με τον χειρότερο τρόπο

 

Η Μάγισσα: Η αποκαθήλωση της Δαμιανής θα γίνει με τον χειρότερο τρόπο

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε την αποκαθήλωση της Δαμιανής θα γίνει με τον χειρότερο τρόπο.Η Μάγισσα: Η αποκαθήλωση της Δαμιανής θα γίνει με τον χειρότερο τρόπο

 

Η Θεοφανώ, που έχει εξαφανιστεί και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται, αποφάσισε να δώσει σημεία ζωής.

Την ίδια στιγμή η Κερασίνα θα βρεθεί μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και ο πόλεμος είναι έτοιμος να ξεσπάσει.

Στο μεταξύ ο Ιωάννης Βρώτσος, ο πατέρας του Κοσμά πεθαίνει αλλά η διαθήκη που αφήνει πίσω του απειλεί να τινάξει την οικογένεια των Λασκαραίων στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου

Όπως έχουμε ήδη δει πρόκειται για τον άνθρωπο που στα νιάτα του υπο τις εντολές του Μιχαήλ ανέλαβε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση και να αναλάβει αυτός την αρχηγία της οικογένειας.

Το γράμμα λοιπόν, σύμφωνα με το Τηλεθεατή, που αφήνει, προκαλεί πολλές αναταράξεις και ερωτηματικά στην ισχυρή οικογένεια.

Ο Μάρκος από την άλλη παίρνει μία απόφαση που θα ικανοποιήσει την Μεταξία αλλά θα δυσαρεστήσει και θα απογοητεύσει πολύ την Δαμιανή, κάτι που δεν θα του κρύψει άλλωστε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Εγώ φταίω για τον θάνατο του Πέτρου»

Στο μεταξύ ο Αντρέι αποφάσισε να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωρά σε μία αποκάλυψη που σχετίζεται με το φόνο του βρέφους.

Το τίμημα που θα πληρώσει η Πολυξένη την οποία υποδεικνύουν δολοφόνο του, είναι πολύ βαρύ. Όσο για την Δαμιανή που ήταν εκείνη που της έδωσε την εντολή θα πάρει μία παράταση χρόνου.

Το σίγουρο, όμως είναι ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η αποκαθήλωση της θα γίνει με το χειρότερο τρόπο…

Ποιος είναι αυτός;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *