Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια. Επιτέλους ανάσα θα πούμε την εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο.

Επιτέλους ανάσα θα πούμε την εβδομάδα 29/1 έως 4/2 δες τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη.

 

Κριός

Υποχωρεί κάπως η ένταση και ο Φεβρουάριος που ξεκινά σας διευκολύνει να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Αξιολογήστε τις δυνατότητές σας και ορίστε τις προτεραιότητές σας! Τα πράγματα φαίνεται να προχωρούν καλύτερα στις συναλλαγές και στις οικονομικές υποθέσεις σας και μόνο οι μετακινήσεις και οι καθημερινές διεκπεραιώσεις είναι εκείνες που θα σας κουράσουν ή θα δοκιμάσουν την αντοχή των ήδη κουρασμένων νεύρων σας. Αισθηματικά μην δοκιμάζετε τα νεύρα και την αντοχή του συντρόφου σας!

 

Ταύρος

Επεισοδιακό το διάστημα και η αλλαγή του μήνα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προβλήματα πρακτικά και συναισθηματικά στο προσκήνιο. Λίγος συμβιβασμός δεν θα έβλαπτε και μερικές αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συμφωνίες θα σας διευκόλυναν. Ο έρωτας θα σας βάλει υποψίες, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από το ανικανοποίητο. Μην βιάζεστε όμως. Ψάξτε αυτό που πραγματικά θέλετε. Πολλοί θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, άλλοι για δοκιμή και άλλοι αναγκαστικά. Τα παιδιά θα απασχολήσουν με τη συμπεριφορά τους.

 

Δίδυμοι

Ένταση στις εξελίξεις της προσωπικής ζωής θα σημειωθεί τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου. Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και μην παρασύρεστε σε άγνωστα για σας μονοπάτια. Πολλοί όμως θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη σας για κάποιον ή το ταλέντο σε κάτι που επιχειρείτε να καταφέρετε από καιρό. Η εργασία από τη μία, οι νέες υποχρεώσεις που συνεπάγονται την ολοκλήρωση ενός έργου και η υγεία ενός δικού σας θα απασχολήσουν σημαντικά το ενδιαφέρον σας. και θα απορροφήσουν μεγάλο μερίδιο από το χρόνο σας!

 

Καρκίνος

Ο Κρόνος, που συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθύς, σας δυσκολεύει λίγο τη ζωή. Σας βάζει σε σκέψεις και σας παρακινεί να πάρετε αποφάσεις. Επειδή έχετε διαπιστώσει ότι τίποτα δεν γίνεται αυτόματα, αναλογιστείτε το κόστος αυτού που θέλετε να κάνετε και προχωρήστε! Άλλωστε, ένας καινούριος έρωτας θα λειτουργήσει ανατρεπτικά, ενώ θα βρίσκεστε εν μέσω είτε πολλής δουλειάς, είτε της υποχρέωσης σας να την εκτελέσετε εφ όσον έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν θα είναι τόσο ήρεμο το διάστημα και δεν θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί και τα παρασκήνια.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας, χρήμα, καταξίωση: Αυτά είναι τα 4 τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

 

Λέων

Ένταση στις συναισθηματικές και στις κοινωνικές σας συνεργασίες με την είσοδο του Φεβρουαρίου. Δεν μπορείτε να έχετε τον πρώτο λόγο όσο και αν διαθέτετε τα προσόντα. Πρέπει να προλάβετε τα γεγονότα, να καθορίσετε τα όριά σας, να διαχωρίσετε τη θέση σας από ότι φαίνεται να επιδιώκουν οι άλλοι και δεν σας εξυπηρετεί. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και στην καθημερινότητά σας, αλλά όχι με την ταχύτητα που υπολογίζατε. Μη δειλιάζετε μπροστά στις αλήθειες και μην διστάζετε να θυσιάσετε κάποιον ή κάτι για το δικό σας ελεύθερο μέλλον. Ο Φεβρουάριος θα έχει αρκετή ένταση για εσάς.

 

Παρθένος

Έχετε την τάση να μεταθέτετε εκκρεμότητες που σας ενοχλούν ενώ δεν θα έπρεπε. Από την άλλη οι σχέσεις σας φαίνεται να σας επηρεάζουν περισσότερο από όσο συνειδητοποιείτε. Ο Κρόνος απέναντί σας φέρνει γνώσεις και υποστήριξη από το σύστημα, αλλά όχι ευχάριστους ανθρώπους. Κάτι πρέπει να περιορίσετε για να ξεφύγετε από μια περιττή έγνοια. Γεγονότα αλλάζουν τη ροή των καταστάσεων και καταλύουν ένα προσυμφωνηθέν πρόγραμμα. Ερωτικά νοιώθετε να παρασύρεστε σε νέες περιπέτειες. Αποφύγετε κακή οικονομική διαχείριση.

 

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

 

Ζυγός

Μερικές υποθέσεις γύρω από τα οικονομικά σας θα είναι δύσκολο να επιλυθούν. Στο μεταξύ μια σχετική πίεση στις ερωτικές σας σχέσεις σας δίνει την παρόρμηση για πρωτοβουλίες που θα αποσοβήσουν μια παρεξήγηση. Άλλοι καταφέρνετε να φθάσετε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα είτε αυτό έχει την μορφή της επιλογής ή μιας αγοράς. Κάποιοι έχετε ανησυχία για ένα θέμα υγείας, ή την ψυχολογική κατάσταση ενός δικού σας ανθρώπου. Ο γάμος για πολλούς από εσάς ανακυκλώνει μια αίσθηση ανασφάλειας αλλά δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά ούτε τι φταίει, ούτε τι θα πρέπει να πείτε και να κάνετε για να ορθοποδήσετε!

Σκορπιός

Αισιόδοξη αυτή η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου για εσάς με πιθανότητες να κερδίσετε μια δύσκολη μάχη ή να διακριθείτε στα επαγγελματικά σας. Προετοιμαστείτε όμως για ότι θεωρείτε πως θα εκδηλωθεί σύντομα και προφυλάξτε την ασφάλειά σας! Ο Φεβρουάριος είναι δύσκολος μήνας, καθώς πιέζεστε από καταστάσεις και ανθρώπους, κυρίως στην εργασία. Κάποιοι θα σας απασχολήσουν προκειμένου να σφετεριστούν τα δικά σας συμφέροντα. Επίσης προσωπικά και ερωτικά ενδιαφέροντα θα σας δυσκολέψουν. Όσοι θεωρείτε ότι βρίσκεστε στο μεταίχμιο μιας σχέσης, μην αναλάβετε δράση και μην πάρετε ακατάλληλες πρωτοβουλίες, αν δεν θέλετε να χρεωθείτε το αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Ποιοι είναι οι ρομαντικοί και ποιοι… σεληνιάζονται όταν έχει πανσέληνο;

 

Τοξότης

Ο Άρης στο χώρο των οικονομικών σας ανεβάζει το θερμόμετρο των επιθυμιών και των διεκδικήσεων σας. Δεν θα είναι όμως εύκολη υπόθεση γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τους άλλους οι οποίοι θα αντιδράσουν. Αντιμετωπίστε κατάματα τα προβλήματα σας και υπερασπιστείτε τις θέσεις σας στο χώρο των συνεργατών σας. Πολλοί λειτουργείτε με γνώμονα το συναίσθημα και αυτό σας βάζει σε αχρείαστους μπελάδες. Αισθηματικά καλό θα ήταν να χαλαρώσετε, να λειτουργήσετε πρακτικά και να αποφύγετε να θίξετε παγιωμένες καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Μέρες επαγγελματικής δράσης και νέων ευθυνών στον εργασιακό σας χώρο όπως και στον κοινωνικό. Οι άλλοι θα συνεργαστούν μαζί σας αλλά και θα σας πιέσουν για πράγματα που δεν είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να κάνετε γι΄ αυτούς. Βρείτε μια μέση οδό που δεν θα διακινδυνεύει τα συμφέροντά σας, ούτε θα επηρεάζει το στάτους σας. Πρέπει να προσέξετε αρκετά τη φήμη και την υπόληψή σας αυτήν την περίοδο καθώς το περιβάλλον αιφνιδιάζεται από συμπεριφορές και γεγονότα. Περιορίστε την έκθεσή σας σε ακατάλληλους ανθρώπους και ζητήστε τη συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για εσάς, καθώς όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και κυρίως η ψυχολογική σας κατάσταση. Ο Πλούτωνας έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει αλλαγές και νέες αντιλήψεις. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Ξεκινήστε το μήνα με καλές συνεννοήσεις, ουσιαστική έρευνα δυνατοτήτων και περιβάλλοντος δράσης και ενεργήστε ανάλογα. Στα οικονομικά σας επίσης, μετά από αρκετές δυσκολίες, έρχονται καλύτερες μέρες και αυτή τη φορά θα είναι πραγματικά πολλές.

 

Ιχθείς

Καθώς αλλάζει ο μήνας προβλέπεται μια μικρή επιδείνωση εξ αιτίας οικονομικών γεγονότων και υψηλών λογαριασμών που καταφθάνουν από δικά σας έξοδα ή από ανευθυνότητα των άλλων. Οι δυνάμεις και οι σκέψεις σας αναζωογονούνται, ενώ διάφορα επεισόδια γίνονται αφορμή να μπείτε σε νέες μάχες και να έχετε καινούριες συνθήκες τόσο στην εργασία, όσο και στην διαβίωση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *