Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

 

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 29/01/2024 ως 04/02/2024.

Αυτή η εβδομάδα προσφέρει νέους έρωτες στους ελεύθερους, καθώς κι έναν αέρα ανανέωσης στους δεσμευμένους.

Φοβερά ερωτική εβδομάδα κοντοζυγώνει από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου. Παρατηρούνται απόλυτα τυχερές όψεις στον ουρανό, ξεκινώντας ήδη από Δευτέρα 29 Γενάρη με το τρίγωνο Αφροδίτης/Δία. Αν δεν είναι αυτή άκρως ερωτική όψη, τότε δεν είναι καμία! Προσφέρει νέους έρωτες και γνωριμίες στους ελεύθερους, καθώς κι έναν αέρα ανανέωσης στους δεσμευμένους. Αυτή την νότα αισιοδοξίας θα αισθανθούν στο πετσί τους οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Συνεχίζοντας με την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο Άρης συναντά με τρίγωνο τον Κρόνο, χαρίζοντας κεραυνοβόλους έρωτες και εύκολη επίλυση εμποδίων για τις προαναφερθείσες ζωδιακές ομάδες, αλλά αυτή τη φορά του 2ου δεκαημέρου.

Τέλος, σημαντικό είναι και το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα που φέρει ερωτικές εξομολογήσεις από ή προς τους Αιγόκερους, τους Ιχθείς, τους Παρθένους και τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι, μην μου ανησυχείτε, αφού η Πανσέληνος στον Λέοντα βρίσκεται ακόμη σε ισχύ και ευνοεί σε ερωτικές αποκαλύψεις, κυρίως στους Λέοντες, τους Υδροχόους, τους Κριούς και τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Διαβάστε παρακάτω και δείτε τι σας επιφυλάσσει η εβδομάδα, ανάλογα με το ζώδιό σας!

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κριός
Κριέ μου, η εβδομάδα αυτή είναι θετική και για τα επαγγελματικά και για τα ερωτικά σου… αλλά ας μείνουμε στο αισθηματικό στο παρών άρθρο! Η Πανσέληνος από τον Λέοντα πρόκειται να σου φέρει ερωτικές αποκαλύψεις, μιας και κάποιος από το άμεσο περιβάλλον σου ενδιαφέρεται για εσένα και θέλει να το εκφράσει. Αληθεύει πως είσαι λιγάκι απασχολημένος τον τελευταίο καιρό και του το κάνεις ελαφρώς πιο δύσκολο. Κατά συνέπεια, η συμβουλή της εβδομάδας είναι να εξισορροπήσεις εργασιακά και προσωπικά, προκειμένου να βρεις τον απαιτούμενο χρόνο να ερωτευτείς!

 

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, είσαι από τους ευνοημένους, διότι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει έναν συνδυασμό αυξημένων ερωτικών περιπετειών και γνωριμιών με σταθερές προοπτικές. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πιθανότατοι, άρα μέχρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα έχεις σίγουρα κάποιον να γιορτάσεις! Σχετικά με εσένα που έχεις έναν δεσμό, θα παρατηρήσεις ότι τα πηγαίνετε ολοένα και καλύτερα. Ο τρόπος επικοινωνίας σας γλυκαίνει, οι σεξουαλικές επαφές σας πληθαίνουν και το κλίμα μέσα στο σπίτι, αν συζείτε, γίνεται υπέροχο.

 

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, μία ακόμη συναρπαστική εβδομάδα έφτασε και θα δεις ότι ακόμη κι αν οι αστρολογικές όψεις του διαστήματος δεν σε επηρεάζουν άμεσα, η διάθεσή σου θα είναι υπέροχη. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει την ευκαιρία να κάνεις νέες επαφές, συζητήσεις και γενικώς, να γίνεις ακόμη πιο εξωστρεφής, όπως αγαπάς. Μέσα σε όλα αυτά, ένα φλερτ δεν αποκλείεται να σε αναγεννήσει, μιας και θα αισθανθείς ότι είσαι ένας επιθυμητός σύντροφος που πολλοί θα ήθελαν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

Διαβάστε Επίσης  Πώς επιβιώνουν τα ζώδια μετά από ένα χωρισμό

 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, θα είναι απίστευτη η τρέχουσα εβδομάδα! Όπως διάβασες ήδη από την εισαγωγή του άρθρου, υπάρχουν όψεις ψηλά στον ουρανό που θα σου κάνουν τη ζωή εύκολη και θα σου προσφέρουν γενναιόδωρα τον έρωτα. Έχεις δεσμό; Αυτή η περίοδος άνθισης θα σε κάνει να καταλάβεις πόσο ευλογημένος είσαι και θα καταβάλλεις κάθε προσπάθεια να τον ενδυναμώσεις ή ακόμη κι επισημοποιήσεις. Αν αισθάνεσαι ότι είναι ο άνθρωπός σου, σύντομα θα συζητήσετε μήπως κάνετε οικογένεια. Είσαι ελεύθερος; Κοινωνικοποιήσου και σύντομα τα βέλη του έρωτα θα σε ‘χτυπήσουν’.

 

Λέων
Αγαπημένε Λέοντα, η εβδομάδα των αποκαλύψεων ήρθε! Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο είναι ακόμη σε ισχύ, άρα είτε εσύ, είτε ένας σημαντικός άνθρωπος από το άμεσο περιβάλλον σου εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Είναι μία στιγμή ξεκαθαρισμάτων με τον εαυτό σου και τους άλλους. Πλέον καταλαβαίνεις ποιοι άνθρωποι αξίζει να μείνουν ή να αποχωρήσουν από την καθημερινότητά σου. Βέβαια, μην ξεχνάς ότι τείνεις να γίνεσαι αρκετά χειριστικός στον έρωτα, δίχως να το συνειδητοποιείς. Αντίστοιχα, αν δεν έχεις μάθει να θέτεις όρια, κινδυνεύεις να πέσεις ‘θύμα’ αυταρχικών συμπεριφορών.

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 29/01/2024 ως 04/02/2024 για όλα τα ζώδια

 

Παρθένος
Παρθένε μου, εβδομάδα… τούμπανο έρχεται για τα αισθηματικά σου! Υπάρχουν πανέμορφες όψεις που σε ευνοούν με καινούριους έρωτες, γνωριμίες ή την ανάκτηση της ξεθωριασμένης αγάπης (εφόσον κάτι τέτοιο υφίσταται) στην σχέση σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ θετική και σε βοηθά να διεκδικήσεις όποιον έχεις στην καρδιά σου με υπομονή κι επιμονή. Αντίστοιχα, η λάμψη που εκπέμπεις προς τους άλλους σε καθιστά ακαταμάχητο, με αποτέλεσμα να θελήσουν πολλοί να σε κατακτήσουν. Οι προοπτικές των ευκαιριών σου είναι μακροπρόθεσμες, αφού γνωρίζεις τι θέλεις κι επιλέγεις αναλόγως, με σοβαρότητα.

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, είναι λιγάκι ήρεμη αυτή η εβδομάδα, αλλά σίγουρα όχι κακή! Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις κάποιες εξομολογήσεις πάνω στο ερωτικό κομμάτι και μάλιστα αρκετά από τα άτομα αυτά θα είναι φιλικά πρόσωπα… Εσύ θα επιλέξεις πώς είναι καλύτερα να κινηθείς. Σε γενικές γραμμές, είναι ένα διάστημα κοινωνικοποίησης, όπου ανανεώνεσαι μέσα από τις νέες επαφές που δημιουργείς και κάνεις συζητήσεις που σε ενδυναμώνουν ψυχολογικά. Αισθάνεσαι δημοφιλής και αρεστός. Ακόμη κι αν έχεις ήδη βρει την αγάπη στη ζωή σου, θα νιώσεις ότι εξελίσσεται ένα βήμα παραπέρα και σταθεροποιείται. Τι καλύτερο από αυτό;

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι από τους πλέον ευνοημένους της περιόδου, αφού οι περισσότερες όψεις της εβδομάδας επηρεάζουν άμεσα το ζώδιό σου. Οι θετικές ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη κι εσύ απλά κάθεσαι και το απολαμβάνεις. Οι κατακτήσεις σου χτυπούν κόκκινο και οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πιθανότατοι. Αν βρίσκεσαι σε έναν δεσμό με υγιή θεμέλια, είναι πολύ λογικό και ρομαντικό να κάνεις σκέψεις να ξεκινήσετε μαζί μία οικογένεια ή να τον επισημοποιήσετε. Το σενάριο της εβδομάδας είναι θετικό, ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεσαι.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα πετύχει η σχέση σου. Αυτά είναι τα μυστικά επιτυχίας

 

Τοξότης
Τοξότη μου, θα κάνεις λιγάκι υπομονή, γιατί η εβδομάδα αυτή δεν σου φέρει συνταρακτικά γεγονότα στην αγάπη. Οι Σεληνιακοί Δεσμοί στο τέλος του αναφερόμενου διαστήματος μπαίνουν σε αναδρομή κι αυτή είναι η φυσιολογική τους πορεία, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πλανήτες. Με πολύ απλά λόγια, από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι πραγματικά θα ήθελες στα αισθηματικά σου, φτιάχνοντας στο μυαλό σου ένα ‘προφίλ’ του ιδανικού συντρόφου σου. Αν είσαι σε σχέση, κατά τα τέλη της εβδομάδας θα συνεννοείστε πολύ πιο εποικοδομητικά.

 

Αιγόκερως
Αιγόκερε μία υπέροχη εβδομάδα πλησιάζει για το ζώδιό σου. Πανέμορφες κι ευνοϊκές όψεις σε επηρεάζουν. Σου φέρουν καλή διάθεση, αυξάνουν τη γοητεία σου και φυσικά οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται. Ήδη από Δευτέρα θα νιώσεις τονωμένη την αυτοπεποίθησή σου κι αυτό εκπέμπεται προς τους άλλους, καθιστώντας σε πολύ επιθυμητό. Το καλύτερο είναι ότι εμπνέεις εμπιστοσύνη, οπότε ‘σπας τον πάγο’ ακόμη κι από τον πιο διστακτικό και ντροπαλό. Αν βρίσκεσαι σε έναν δεσμό, θα καταλάβεις πώς πρέπει να κινηθείτε ώστε να σταθεροποιήσετε τα θεμέλιά σας και να επικοινωνείτε καλύτερα.

 

Υδροχόος
Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή φέρει αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κατανοείς τις πραγματικές προθέσεις όσων σε προσεγγίζουν και ‘μυρίζεσαι’ την αισθηματική ευκαιρία από το χιλιόμετρο. Συνιστάται να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου, γιατί είσαι ελαφρώς πιο χειριστικός στον έρωτα, εξαιτίας του φόβου σου μήπως απογοητευτείς. Άφησε στο σύμπαν να σου αποκαλύψει ο,τι ‘δεν πάει καλά’, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει και άφησε την ελεγκτική σου στάση στην άκρη. Όποιος έχει αισθήματα για εσένα, θα σε πλησιάσει άμεσα και θα τα εκδηλώσει.

 

Ιχθείς
Ιχθύ μου, είσαι από τους περισσότερο ευνοημένους του τρέχοντος διαστήματος. Οι όψεις που κορυφώνονται ήδη από τις αρχές της εβδομάδας είναι ικανές να σου χαρίζουν το ρομάντζο που έχεις τόσο ανάγκη για να αισθανθείς ολοκληρωμένος. Αν δεν έχεις ταίρι και είναι κάτι που ψάχνεις, το σύμπαν θα σου δωρίσει νέες γνωριμίες, έως κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα, άμεσα. Συγχρόνως, Αν θέλεις απλώς κάτι περιστασιακό, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr δεν θα σου πει όχι, αλλά λάβε υπόψη ότι υπάρχει ο ‘κίνδυνος’ να κολλήσετε μαζί! Για εσένα που έχεις το άλλο σου μισό, ετοιμάσου γιατί θα περάσετε απίστευτες στιγμές.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *