Παράδεισος Κυριών: Έρχεται ο γάμος της χρονιάς

 

Παράδεισος Κυριών: Έρχεται ο γάμος της χρονιάς

Παράδεισος Κυριών: Έρχεται ο γάμος της χρονιάς

 

Xαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών μιας και η Αμαλία και ο Σίμος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία αποφασίζει με τη Μιράντα να ανακοινώσουν πια σε όλους ότι είναι μητέρα με κόρη κι όλοι παθαίνουν σοκ με την αποκάλυψη, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το Tv24, εκτός από τον Ντίνο ο οποίος, αποφασισμένος και γεμάτος οργή, πετάει τη βέρα του στη Μιράντα.

Ωστόσο και η Αμαλία παραδέχεται στην Πολυξένη ότι μπορεί να μην έχει ξεπεράσει τον Ντίνο ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να βρει τρόπους για να τον σταματήσει, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: H Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη!

Το ζευγάρι έχει καλέσει τους πάντες στη γαμήλια τελετή και μόνο ο Ντίνος έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πάει. «Πες μου, για ποιο λόγο δεν θέλεις να έρθεις στον γάμο; Επειδή δεν συμπαθείς τον Σίμο ή μήπως δεν έχεις ξεπεράσει την Αμαλία;», τον ρωτάει η Μιράντα.

Την ίδια ώρα, η Δωροθέα προσεγγίζει την Ολγα και την παρακαλάει: «Θέλω να έρθεις στον γάμο του γιου μου. Δεν έχω κανέναν άλλο συγγενή. Σε θέλω δίπλα μου» κι έτσι η Ολγα αποφασίζει να παρευρεθεί στο γάμο.

Η μέρα του γάμου φτάνει και η Αμαλία ντύνεται νύφη στο σπίτι της, όπου τη συνοδεύει στην εκκλησία ο Χριστόφορος και η Μιράντα. Κουμπάρος είναι ο κολλητός φίλος του Σίμου, ο Ρένος. Μετά την τελετή, το ζευγάρι πηγαίνει στο νέο σπίτι που έχουν αγοράσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλει τον Αστέρη για επίθεση

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ζητάει από τη Δωροθέα να χωρίσουν: «Δεν μπορούμε πλέον να βλεπόμαστε, θέλω να αφοσιωθώ στην κόρη μου και στην οικογένειά μου που με χρειάζεται», της λέει και η Δωροθέα παθαίνει σοκ.

Σοκ παθαίνει και η Ζαχαρούλα καθώς ο Βύρωνας της ανακοινώνει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί και να παντρευτούν καθώς η γυναίκα του περιμένει παιδί. Μάλιστα, εμφανίζεται στο ζαχαροπλαστείο η Ηλέκτρα, η γυναίκα του Βύρωνα, και λέει: «Είμαι η γυναίκα του Βύρωνα και είμαι έγκυος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *