Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης και πολλά παιχνίδια παρασκηνίου και εξουσίας. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης και πολλά παιχνίδια παρασκηνίου και εξουσίας. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης και πολλά παιχνίδια παρασκηνίου και εξουσίας. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

 

Η πρώτη Πανσέληνος του 2024 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 25 Ιανουαρίου και μας καλεί να βρούμε την ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς», να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητα μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και τα θέλω μας με τέτοιο τρόπο που να μην καταπιέσουμε τους άλλους.

Το πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και φιλόδοξοι, να έχουμε περισσότερη ενέργεια, θέληση και θάρρος να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει, είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας.

Βέβαια, όλη αυτή ορμή και το πάθος μπορεί να μας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν ξεκινήσουμε τη δράση μας. Ίσως αυτό το φεγγάρι μας κάνει να δώσουμε περισσότερη σημασία στον εαυτό μας και στην εμφάνιση μας και να δουλέψουμε πάνω στην εικόνα μας και σε αυτό που προβάλουμε στους άλλους.

Θα αναζητούμε την ικανοποίηση, τη χαρά, θα νιώθουμε πιο αναζωογονημένοι και θα θέλουμε να βγούμε μπροστά, να ξεχωρίσουμε και να επιβάλουμε με πάθος τη δική μας άποψη. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί οι όψεις της Πανσελήνου μπορεί να μας οδηγήσουν σε εγωιστικά ξεσπάσματα, σε παιγνίδια χειρισμού και εξουσίας και τελικά να παρασυρθούμε από ίντριγκες και παρασκήνιο και τελικά να μπλέξουμε σε καταστάσεις που δεν θα μας ωφελήσουν.

 

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Το φεγγάρι του «Λύκου», όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, είναι η περίοδος της κορύφωσης των θεμάτων που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/08/2023 και ίσως τώρα αντιληφθούμε κάποιες καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε να ολοκληρώνονται ή να απογειώνονται.

Είναι λοιπόν η στιγμή για να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε αν αυτό που αρχίσαμε κυλάει σωστά ή θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την πορεία του ή και να το τελειώσουμε μια για πάντα. Για να εκμεταλλευτούμε σωστά την Πανσέληνο στον Λέοντα πρέπει να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί, να μην παγιδευόμαστε στα συναισθήματά μας και να κάνουμε βήματα μπροστά, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξουμε οπτική και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια μας παραγωγικά.

Να μετουσιώνουμε την έμπνευση σε έργο και να προβάλουμε τις ιδέες και τα ταλέντα μας. Ο Λέων είναι το μεγάλο παιδί του ζωδιακού κύκλου και είναι γεμάτο χαρά, αθωότητα και αυθορμητισμό που θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα σε αυτό. Επίσης, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα παιδιά και αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας, να εκφραστούμε και να βρούμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους.

Έτσι, μπορεί να αναζητούμε περισσότερη αγάπη, φροντίδα, στοργή και προσοχή από αυτούς που αγαπάμε και να έχουμε ανάγκη από έπαινο και αποδοχή. Γι’ αυτό να προσπαθήσετε να είστε κοντά με άτομα που λειτουργούν προστατευτικά και όχι με όσους σας κρίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε λίγοι.

 

Αντίθετες δυνάμεις

Βέβαια η Πανσέληνος λειτουργεί σε άξονες και έτσι η Σελήνη θα βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα, αλλά ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου θα κατοικοεδρεύει στον απρόσωπο Υδροχόο, στον οποίο βρίσκεται ο σκοτεινός Πλούτωνας και θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή σε αυτή τη σύγκρουση αντίθετων δυνάμεων.

Ο Λέων θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου και ο Υδροχόος είναι πιο ομαδικός παίκτης και ασχολείται με το εμείς, οπότε θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη το προσωπικό μας συμφέρον για να αναδειχτεί το κοινωνικό όφελος. Για παράδειγμα, μπορεί να προκύψουν ερωτήματα για το ποια είναι τα όρια ανάμεσα στο να εκφραζόμαστε ελεύθερα χωρίς να είμαστε εγωκεντρικοί, πώς μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή και να αναγνωριστούμε χωρίς να πατήσουμε επί πτωμάτων, πώς να διατηρήσουμε την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητα μας όντας μέλη μιας ομάδας, πώς να μη βάζουμε το προσωπικό μας συμφέρον έναντι των αναγκών του συνόλου.

Επιπλέον, οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία και τον Πλούτωνα μπορεί να μας οδηγήσουν σε επαναστατικές συμπεριφορές και ιδεολογικές ακρότητες. Μπορεί να καταρρίπτουμε με πάθος και οργή οποιονδήποτε φερθεί εγωιστικά και να γίνουμε πιο δραματικοί στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Τις ημέρες που περικλείουν την Πανσέληνο θα έχουμε έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις και κοινωνικές διαφωνίες, θα ανέβουν οι τόνοι και η ένταση, αφού θα τεθούν υπό αμφισβήτηση ιδεολογίες και πρόσωπα. Επίσης μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που να κλονίσουν την εμπιστοσύνη μας στους άλλους, όπως και τεράστια παιγνίδια εξουσίας και ελέγχου της μάζας.

 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης και πολλά παιχνίδια παρασκηνίου και εξουσίας. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

 

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και ίσως φέρει κάποια απωθημένα στην επιφάνεια και κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο προσκήνιο. Τα παιγνίδια ελέγχου, επιβολής και χειρισμού θα δίνουν και θα παίρνουν και μπορεί να προκύψουν ζητήματα ζήλιας ή κτητικότητας στις σχέσεις μας. Κάποιοι θα γίνουν υπερβολικά φιλόδοξοι και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για να πετύχουν τον σκοπό τους. Επίσης, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Υπάρχει όμως και η εμπλοκή του Δία που σχηματίζει ένα Τ τετράγωνο με τη Σελήνη και τον Ήλιο και προσφέρει ευκαιρίες για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να εκφραστούμε, να δημιουργήσουμε και να είμαστε πιο γενναιόδωροι σε χρήματα και αισθήματα. Βέβαια θα πρέπει να προσέχουμε τις υπερβολές, γιατί μπορεί να ξεφύγουμε και να γίνουμε σπάταλοι και χωρίς όρια στη συμπεριφορά μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 μοίρες και 15 λεπτά του Λέοντα επηρεάζει επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους από την 1η έως την 9η μοίρα, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της Πανσελήνου στα 12 ζώδια

 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης και πολλά παιχνίδια παρασκηνίου και εξουσίας. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον φιλικό σας Λέοντα και επηρεάζει τον 5ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, ο οποίος σχετίζεται με τα θέματα των ερωτικών σχέσεων, των παιδιών, αλλά και των δημιουργικών και επιχειρηματικών σας σχεδίων. Το φεγγάρι αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα θέλετε να είστε οι πρωταγωνιστές, να ξεχωρίσετε, αλλά επειδή η Πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα σας θα πρέπει ταυτόχρονα να περιορίσετε λίγο το θυμικό σας, γιατί μπορεί να ξεφύγετε στην προσπάθεια σας να επιβάλλετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας στους άλλους και να σας βγουν τα πιο εγωιστικά χαρακτηριστικά σας.

Γενικά αυτή η όψη θα σας κάνει πιο παθιασμένους στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, αλλά προσπαθήστε να μετουσιώσετε αυτό το πάθος σε δημιουργία και όχι σε ξεσπάσματα και νεύρα, διότι οι άλλοι δεν θα έχουν τις αντοχές και την υπομονή να σας ανεχθούν. Αν λοιπόν καταφέρετε να δαμάσετε τον εκρηκτικό χαρακτήρα σας, τότε αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε, να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ανεβάζουν τη διάθεση, αλλά και να περάσετε καλά με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

Αν όμως τα παίρνετε όλα προσωπικά και δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, τότε θα αφήσετε πίσω σας καμένη γη. Οι επόμενες δύο εβδομάδες ενδείκνυνται για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση, αλλά και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους αφού ευνοείται η συλλογική δουλειά και όχι οι μεμονωμένες κινήσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ίσως συναντήσετε ένα άτομο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο η Πανσέληνος του Ιανουαρίου μπορεί να φέρει μια αναταραχή σε ερωτικό επίπεδο, ίσως κάτι απροσδόκητο ή απρόσμενο που αλλάζει τα δεδομένα, μπορεί να είναι και μια εγκυμοσύνη ή μπορεί μια φιλική σχέση να παίρνει πιο ερωτική τροπή.

Οι δεσμευμένοι θα αναζητάτε το πάθος στις σχέσεις σας και θα θέλετε να ζήσετε στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σας και ίσως καταφέρετε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή αν είστε σε σχέση. Όμως επειδή η Πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, μπορεί να γίνετε εριστικοί, κτητικοί, απαιτητικοί και να πυροδοτήσετε εντάσεις και καβγάδες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ρήξεις. Γι’ αυτό προσέξτε πολύ καλά τι λέτε και με ποιον τρόπο το λέτε αν δεν θέλετε να τα διαλύσετε όλα.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Λύκου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας και αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα παίξει λίγο με το νευρικό σας σύστημα, αφού θα είναι μία κρύο μία ζέστη. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές τις οποίες σιχαίνεστε, αλλά μερικές φορές είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε.

Οι καυτοί τομείς που επηρεάζει το φεγγάρι έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σας, την παιδική σας ηλικία και εξ αντανακλάσεως με την καριέρα και ίσως υπάρξουν χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Αν όμως οι σχέσεις σας είναι οριακές, τότε μπορεί να δημιουργούν εντάσεις από το πουθενά, να βγουν απωθημένα στην επιφάνεια και να αλλάξουν οι ισορροπίες.

Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος και μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο και να του δώσετε νέα πνοή ή να προκύψει κάποιο πρόβλημα ξαφνικά και να χρειαστεί να κάνετε επισκευές που μπορεί να τινάξουν και τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από απρόσμενες καταστάσεις, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια.

Ακόμη, μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις για πρόσωπα που θεωρούσατε ότι είναι πολύ κοντά σας και θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας, και ίσως αναγκαστείτε να πάρετε άμεσες και βιαστικές αποφάσεις. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε σοβαρές συναντήσεις και κουβέντες, διότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός και ίσως κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας. Προσέξτε τις σχέσεις σας είτε με συγγενείς είτε με συναδέλφους, ιδιαίτερα αν εκπροσωπούν κάποιο από τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, καθώς μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που ίσως σας φέρουν στα όρια σας.

Επίσης, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από την 1η έως την 9η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και τον τομέα που αφορά την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τη γνώση, τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους και τους φίλους σας, δηλαδή το στοιχείο σας. Θα έχετε την όρεξη να βγείτε μπροστά με πάθος, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, το όραμα σας, την αλήθεια σας, αλλά ίσως αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

Διαβάστε Επίσης  Ερμής στους Διδύμους από 30 Μαΐου-Προβλέψεις για τα ζώδια

Επειδή θα έχετε πολλές συζητήσεις, ραντεβού και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην προσβάλλετε άθελά σας κάποιον ή τον φέρετε σε δύσκολη θέση. Πολλές φορές χάνετε το δίκιο σας επειδή αυξάνετε τον τόνο της φωνής σας και μιλάτε αυταρχικά, ή επειδή λέτε απροκάλυπτα και άκομψα την άποψη σας. Οπότε μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία, όχι επειδή είπατε κάτι λάθος, αλλά επειδή ο τρόπος σας δεν ήταν ο σωστός.

Η κατάσταση θέλει διπλωματία, διότι είναι πολύ εύκολο να ειπωθεί η λάθος λέξη που θα πυροδοτήσει καβγάδες και συγκρούσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Ακόμη, αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και μην μεταφέρετε ό,τι ακούτε γιατί θα βρείτε τον μπελά σας. Το χιούμορ και τα υπονοούμενα δεν ενδείκνυνται, διότι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν και αυτό αφορά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένα οικονομικό θέμα από το πουθενά που θα σας απασχολήσει. Προσοχή με το μεταφορικό σας μέσο, μη βιάζεστε όταν οδηγείτε και μην απαντάτε σε προκλήσεις στον δρόμο, αλλά και να διπλοτσεκάρετε τα πάντα αν είναι να ταξιδέψετε. Επίσης, αν σας γίνει κάποια πρόταση ή πρέπει να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο μη βιαστείτε να απαντήσετε.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλες οι φάσεις της Σελήνης σας επηρεάζουν συναισθηματικά και ψυχολογικά αγαπητοί μου Καρκίνοι, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, και καλώς ή κακώς μια Πανσέληνος δεν μπορεί να σας αφήσει ασυγκίνητους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Λέοντα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Πλούτωνα φωτίζει τους οίκους των οικονομικών σας και μπορεί να προκύψουν απρόοπτα έξοδα ή κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ανασφάλεια.

Οι οικονομικές αλλαγές είναι πολύ πιθανές με την Πανσέληνο και μπορεί να πιεστείτε πολύ, ειδικά αν υπάρχει μια οφειλή ή ένα χρέος που δεν έχετε ακόμη διακανονίσει. Επίσης, μπορεί να προκύψει το σπάσιμο μιας συνεργασίας, ένα έκτακτο και παραφουσκωμένο έξοδο, μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα που επηρεάζει όμως και το εισόδημά σας, μέχρι και να χάσετε το πορτοφόλι σας ή μια κάρτα και να πιεστείτε. Μπορεί να κλονιστεί η αυτοπεποίθηση σας, να σκέφτεστε ότι δεν εκτιμάται η αξία σας και ότι η δουλειά σας δεν αμείβεται ανάλογα της προσφοράς σας και να ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Όμως, δεν είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να θέσετε στη δουλειά σας θέμα αύξησης αποδοχών, αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανάψετε φωτιές και να ακούσετε ίσως κάτι που θα σας ρίξει περισσότερο. Πάρτε τον χρόνο σας, αποφύγετε τις ρήξεις και τις διεκδικήσεις και αποστασιοποιηθείτε από περιβάλλοντα που μυρίζουν μπαρούτι. Όμως, δεν έχει μόνο αρνητικά σενάρια αυτό το φεγγάρι, καθώς μπορεί να παρουσιαστεί κάποια λύση ή βοήθεια στο πρόβλημα σας από το πουθενά και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε τα αλόγιστα έξοδα. Θέλει σύνεση η οικονομική διαχείριση και ίσως θα πρέπει να αποφασίσετε να φτιάξετε ένα πιο οργανωμένο πλάνο εσόδων-εξόδων για να μην σας πιάνει πανικός και ανασφάλεια. Τα συναισθήματα σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται ούτε να πιέζετε τους άλλους ούτε τον εαυτό σας για να λύσετε τώρα όλα τα συναισθηματικά σας αδιέξοδα. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι όλοι θα είναι κάπως καχύποπτοι και έτοιμοι για καβγά, οπότε οι εντάσεις μπορεί να προκληθούν από το πουθενά. Αφήστε τις συζητήσεις και τις απαιτήσεις για άλλη στιγμή, τώρα δεν είναι το κατάλληλο διάστημα. Μην παραμελείτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

ΛΕΩΝ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 25/01 και πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα, καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις που μπορεί να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Το φεγγάρι σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ακατανόητες συμπεριφορές και να βγείτε από τα ρούχα σας αντιδρώντας παρορμητικά.

Από την άλλη, ίσως υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις ή να έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο που να σας γεμίσουν θυμό και απογοήτευση και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία χωρίς πολλές εξηγήσεις και κουβέντες. Υπάρχει και το σενάριο ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών να μπερδεύεται, αν για παράδειγμα τρέφετε αισθήματα για κάποιο άτομο από τη δουλειά και τα «συμφέροντα» συγκρούονται και όλο αυτό να σας πιέσει.

Ή μπορεί να αποκαλυφθεί η σχέση σας και να έρθετε σε δύσκολη θέση και να πρέπει να δώσετε εξηγήσεις. Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, το πού βαδίζετε στη ζωή σας. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας, να αφήσετε πίσω σας τα τετριμμένα, να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται.

Αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος στη σχέση σας, θα προτιμήσετε να τραβήξετε τον δικό σας δρόμο. Το ίδιο μπορεί να προκύψει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι και ο σύντροφός σας είναι ότι ακριβώς ψάχνατε, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες και με τα θέματα της υγείας σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από την 1η έως την 9η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης και πολλά παιχνίδια παρασκηνίου και εξουσίας. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις αντοχές και την ψυχολογία σας θα παίξει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25/01 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και επηρεάζει τον πιο εσωτερικό και κρυφό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο. Οι όψεις που σχηματίζει το φεγγάρι δεν δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον που χρειάζεστε για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Η Πανσέληνος σας ζητά να δείξετε προσοχή σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης, ψυχολογίας και δουλειάς και επειδή μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι, πρέπει να κάνετε κράτει στις δυνάμεις σας, να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην αυτοφροντίδα σας και να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ηρεμίας.

Δεν θα έχετε ιδιαίτερα κέφια για κοινωνικότητες, οπότε χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκουραστείτε, προκειμένου να εστιάσετε στους στόχους σας για το μέλλον. Ίσως αισθανθείτε συναισθηματικά πιεσμένοι και αυτό να σας βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και να σας ξυπνήσει τραυματικές αναμνήσεις και εμπειρίες που θέλετε να θάψετε στο υποσυνείδητό σας

. Ή μπορεί το φεγγάρι να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να αποκαλυφθούν μεγάλα μυστικά, τα οποία από τη μία θα σας πληγώσουν, από την άλλη όμως θα σας απαλλάξουν από άτομα και καταστάσεις που είναι τοξικά για τη ζωή σας. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να δείχνει έντονο παρασκήνιο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δέχεστε πυρά πίσω από την πλάτη σας, μπορεί όμως κι εσείς να κινήστε κρυφά σε προσωπικό επίπεδο ή να εργάζεστε κρυφά σε ένα πρότζεκτ που δεν θέλετε να μάθει ακόμα κανείς την ύπαρξη του.

Προσέξτε όμως, διότι μπορεί ξαφνικά όλα να έρθουν στο φως και να κληθείτε να απολογηθείτε για τις κινήσεις σας. Αν λοιπόν έχετε κάποια παράνομη σχέση ή μυστικά που θέλετε να παραμείνουν στα σκοτάδια, να είστε προσεκτικοί και να μη δίνετε δικαιώματα. Ίσως υπάρξουν πιέσεις και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή και κουτσομπολιά, αλλά μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι άλλοι στο παιγνίδι τους. Επειδή όλοι θα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι μπορεί μια κουβέντα να ανάψει τα αίματα, οπότε εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε το επίπεδο και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 25/01 φωτίζει τα θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τις προσδοκίες σας, τις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και γενικότερα τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε και έχετε κοινούς στόχους και δραστηριότητες και ίσως δημιουργηθούν κάποια προβλήματα που θα σας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα ή μπορεί να βιώσετε ξαφνικά μια απώλεια. Μπορεί, για παράδειγμα, ένας φίλος σας να μετακομίζει και να φεύγει μακριά, ή από το πουθενά να τσακωθείτε, να χαλάσει μια φιλία ή συνεργασία και να στεναχωρηθείτε.

Εξάλλου με αυτό το φεγγάρι και μια λάθος λέξη αρκεί για να ανάψουν τα αίματα και να βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και όλα όσα κρύβατε εσείς και άλλοι κάτω από το χαλάκι. Από την άλλη, μπορεί να καταλυθούν τα όρια σε μία φιλική σχέση και να παίρνει έναν πιο ερωτικό χαρακτήρα, είτε επειδή εσείς κάνετε ένα τέτοιο βήμα είτε επειδή ένας-μια φίλη σάς εξομολογείται τον έρωτα του-ης και χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Όπως και έχει, σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας, μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις, για να μην το μετανιώσετε αργότερα.

Γενικότερα αυτό το φεγγάρι και οι όψεις που το συνοδεύουν μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση, άγχος, εκνευρισμό και μια αδιόρατη μελαγχολία, καθώς θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Ή μπορεί να συμβεί κάτι και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε γύρω σας τα σωστά άτομα, ότι δεν έχετε κοινούς στόχους με τους συνεργάτες και τους φίλους σας και ότι οι επιλογές σας δεν ταιριάζουν με τα θέλω σας.

Προσπαθήστε να αφήσετε το συναίσθημα σας στην άκρη και ρίξτε μια αντικειμενική ματιά σε όλες τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, φιλικές, προσωπικές και επαγγελματικές. Αυτό το φεγγάρι είναι η ευκαιρία σας να κόψετε τους δεσμούς με ό,τι και όποιον δεν σας ταιριάζει και να κυνηγήσετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Απομακρυνθείτε από όσους δεν σας εκτιμούν και προσφέρετε τον χρόνο σας μόνο στους αληθινούς σας φίλους και όσους σας αγαπούν.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 25/01 σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα από τη μία σας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στην καριέρα ή στο σπίτι και στην οικογένεια, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι στο πρώτο δεκαήμερο. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση. Όμως οι άλλοι γύρω σας μπορεί να σας δημιουργούν εμπόδια, να σας πιέζουν, να ζητούν συνεχώς περισσότερα από εσάς και αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, τότε δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην εργασία.

Διαβάστε Επίσης  Χρησιμοποιείς την αριστερή ή την δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σου; Το ζώδιό σου το αποκαλύπτει

Μην βιάζεστε και μην παίζετε παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος μπορεί να φέρουν εξελίξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και ίσως να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε και τι να αποφασίσετε. Από την άλλη, είναι πιθανόν οι αλλαγές να αφορούν στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης ή ένα θέμα που αφορά τα μέλη της οικογένειας σας.

Μπορεί αυτές τις ημέρες να σας απασχολήσουν ξαφνικά και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και να χρειάζεται να τρέξετε για να διευθετήσετε την κατάσταση. Μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ίσως έχετε γκρίνιες, ανταγωνισμό, ζήλιες στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να παρεξηγήστε με το παραμικρό.

Μη μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, για να μπορείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όταν είστε υπό πίεση. Βέβαια αν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο, ίσως κάποιος κύκλος κλείσει. Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από την 1η έως την 9η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με ζητήματα νομικής φύσεως, σπουδές, δουλειά, ξένους, εξωτερικό, ταξίδια, επικοινωνία και τα μελλοντικά σας σχέδια και μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που να σας κάνουν να αναθεωρήσετε τα πλάνα σας. Το πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας θα είναι πιεστικό και μπορεί συνεχώς να προκύπτουν απρόοπτα που σας δημιουργούν εκνευρισμό ή να πρέπει να φέρετε εις πέρας πολλές δουλειές που δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη, μπορεί να κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για θέματα που σχετίζονται με το μέλλον των σπουδών σας ή των επαγγελματικών σας και να νιώθετε αφόρητη πίεση ίσως και στα οικονομικά.

Όμως μην πέφτετε ψυχολογικά, το φεγγάρι σάς καλεί να έχετε μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική, να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να είστε ρεαλιστές. Εξάλλου εσείς ξέρετε πώς να προσαρμόζεστε στις εξελίξεις και να αλλάζετε από τη στιγμή που όλα προχωράνε γύρω σας. Αφήστε τυχόν ανασφάλειες κατά μέρος και ακολουθήστε τους δικούς σας στόχους. Επίσης, η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, τις επαφές σας, τη συμμετοχή σας στα κοινωνικά δίκτυα που είστε ενεργοί, το διαδίκτυο και τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα ή και τεχνικά προβλήματα, αλλά και παρεξηγήσεις από το πουθενά ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το φεγγάρι όμως κρύβει και κάποιες θετικές εκπλήξεις για εσάς, αφού σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία και μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας, να σπάσετε τη ρουτίνα σας, να ανοίξετε τα φτερά σας και να σχεδιάσετε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, σπουδές, μετεκπαίδευση ή και για ψυχαγωγία σε μια άλλη χώρα ή πόλη. Αν υπάρχουν προβλήματα ή εμπόδια στα σχέδια σας, μην είστε ανυπόμονοι και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στους άλλους.

Ο άκομψος τρόπος και τα βαριά λόγια δεν περνάνε με αυτή την Πανσέληνο, καθώς δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που μπορούν να λύσουν. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να σας φέρει και προ των ευθυνών σας αν στο παρελθόν είχατε πει κάποιο ψέμα σχετικά με τις ικανότητες σας, τις σπουδές σας ή την εξειδίκευσής σας και τώρα όλα μπορεί να βγουν στο φως και να εκτεθείτε. Προσοχή στα θέματα υγείας και στην οδήγηση.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τους οικονομικούς οίκους του Ηλιακού σας ωροσκοπίου φωτίζει η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και ίσως προβληματιστείτε σε ό,τι αφορά ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά, επενδύσεις, κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας ή την οικογένεια. Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά μια οφειλή και να είναι άμεσα απαιτητή ή να αποφασίσετε εσείς να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλονται. Γενικά θα προσπαθήσετε να βρείτε τι λάθος χειρισμούς έχετε κάνει στο παρελθόν, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στην οικονομική σας διαχείριση.

Ενδεχομένως τα οικονομικά θέματα να αποτελέσουν αιτία καβγά ή ρήξης με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας και αν υπάρχουν χρέη να διαπληκτιστείτε έντονα. Επίσης μπορεί να έρθουν στο φως μυστικές οικονομικές συμφωνίες, που είτε κάνετε εσείς είτε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σας και σας κρατούσαν κρυφά κονδύλια, και να υπάρξει ντόμινο εξελίξεων. Γενικά, δεν είναι μια χαλαρή Πανσέληνος, αφού οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα θα σας πιέζουν ασφυκτικά και θα ζητάνε λύσεις. Θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε για να μην έχετε παρατράγουδα στον χώρο εργασίας και προσπαθήστε όσο μπορείτε να προστατεύσετε τα μυστικά σας, αλλά και τα όρια σας.

Όμως το φεγγάρι σάς ρίχνει και στα βαθιά των σχέσεων σας και η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα που μόλις έφυγε από το ζώδιο σας θα σας κάνει να είστε πιο συναισθηματικοί, νευρικοί και χειριστικοί και ίσως έχετε έντονα και απότομα ξεσπάσματα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να μετρήσετε τι δίνετε εσείς σε μία σχέση και τι σας προσφέρει ο άλλος και αν είστε σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί, που καιρό τώρα νιώθετε δυστυχισμένοι, τότε θα αποφασίσετε να φύγετε και να βρείτε αλλού την ευτυχία σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντι σας και φέρνει τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο προσκήνιο και ίσως κάποιοι κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Το φεγγάρι αυτό θα ρίξει άπλετο φως και θα αποκαλύψει πράγματα και καταστάσεις, οπότε ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε, καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε από διαφορετική σκοπιά πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται.

Πλέον φιλοξενείτε και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας που είναι σε αντίθεση με την Πανσέληνο και σας πιέζει να αλλάξετε, να μεταμορφωθείτε, να βρείτε λύσεις και να αντιμετωπίσετε ό,τι κρύβετε, ό,τι αποφεύγετε και σας πληγώνει. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει ξαφνικά κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα, αλλά δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, καθώς αυτό δεν θα σας λύσει τα προβλήματα. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα, αν χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, ή μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει αυτή την απόφαση για σας ξαφνικά και να νιώθετε προδομένοι.

Όμως, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση και να δείξετε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Διαχωρίστε τις προτεραιότητές σας, κρατήστε τους δικούς σας ανθρώπους κοντά και απομακρύνετε όσους δημιουργούν τοξικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να καλμάρετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, διότι αλλιώς θα χάσετε το δίκιο σας. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από την 1η έως την 9η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στους δύο τομείς. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι πιο κουραστική και εξαντλεί τις άμυνες του οργανισμού μας, γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσετε να τρέχετε για τους άλλους και να ξεκινήσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες. Ίσως η ψυχολογία σας να είναι πιο πεσμένη και να έχετε τάσεις να κλείνεστε στον εαυτό σας και στο σπίτι σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να ξεκουραστείτε λίγο και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Επίσης είναι ιδανικό διάστημα για να ελέγξετε τους δείκτες της υγείας σας, να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες, αλλά και με κακές συνήθειες. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αγαπήσετε λίγο τον εαυτό σας, να δώσετε σημασία στην υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, τότε το σύμπαν θα σας χτυπήσει το καμπανάκι για να σας παρακινήσει να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη καθημερινότητα και υγεία. Οι όψεις της Πανσελήνου παραπέμπουν σε αλλαγές στη δουλειά ή ένταση με συναδέλφους, συνεργάτες ή τον σύντροφό σας, αλλά εσείς πρέπει να κρατηθείτε και να μην αντιδράσετε σπασμωδικά.

Βέβαια, ίσως γίνετε εσείς αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων, χωρίς καν να φταίτε. Μπορείτε όμως με ευγένεια και ηρεμία να θέσετε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Κρατηθείτε μακριά από παρασκήνιο και βέβαια μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας, αλλά και τα μυστικά των άλλων. Από την άλλη, δεν είναι καθόλου απίθανο να δείτε κάποιον συνεργάτη να φεύγει από κοντά σας ή να έχετε αλλαγές στον τρόπο και τον χώρο της δουλειάς, ή να προκύψει κάποια πρόταση που θα σας αναστατώσει και να μην ξέρετε τι να κάνετε.

Ή μπορεί να πρέπει να γίνουν περικοπές στην εταιρεία που εργάζεστε και να έχετε άγχος και αγωνία για τα οικονομικά σας. Ό,τι και να γίνει μη σας πιάσει πανικός και μην αντιδράτε παρορμητικά, εξάλλου το τετράγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία με την Πανσέληνο λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για εσάς και δεν σας αφήσει στα δύσκολα.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από την 1η έως την 9η μοίρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *