Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται η αιτία για να ανοίξει μία νέα βεντέτα

 

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται η αιτία για να ανοίξει μία νέα βεντέτα

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Καλλιόπη πατάει τη σκανδάλη και μία νέα βεντέτα ανοίγει.

 

Ένας πυροβολισμός, η εξαφάνιση του Αντρέα και μία κίνηση της Μαρίνας αλλάζουν για πάντα τις ισορροπίες ανάμεσα στους ήρωες.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε η Καλλιόπη γίνεται η αιτία για να ανοίξει μία νέα βεντέτα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων και όπως όλα δείχνουν, μία νέα βεντέτα αναμένεται να ανοίξει, αυτή την τη φορά εξαιτίας του Αντρέα.

Όλα αρχίζουν όταν η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει ένα τέλος στην εκδικητική μανία του Αντρέα καθώς πιστεύει πως μόνο εκείνη μπορεί να τον αναγκάσει να αφήσει ήσυχο τον Μαθιό.

Σύμφωνα με το myTV η Καλλιόπη ζητά από τον Αντρέα να συναντηθούν. Αυτή όμως η συνάντηση θα αλλάξει τα πάντα.

Η καπετάνισσα αποφασισμένη για όλα, καταφέρνει και κρατά όμηρο τον Αντρέα και υπό την απειλή όπλου του λέει να φύγει για πάντα από την Κρήτη και να σταματήσει τα δολοφονικά σχέδια εναντίον της οικογένεια της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μάνα του Ζάχου κάνει ρεζίλι τη Μυρσίνη στο Διαφάνι

Μάλιστα του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του είναι Σταματάκης και ο ίδιος είναι καρπός ενός παράφορου αλλά παράνομου έρωτα, που έζησε η μάνα του με έναν ξάδερφό του Βασίλη Σταματάκη. Ο Αντρέας είναι σοκαρισμένος αλλά δεν κάνει πίσω. Τότε, η Καλλιόπη τον σημαδεύει με όπλο λέγοντας πως ή θα φύγει ή θα τον σκοτώσει.

Ξαφνικά, ακούγεται ένας πυροβολισμός και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο Αντρέας εξαφανίζεται. Οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά δεν τα καταφέρνουν για αρκετές ώρες. Η εξαφάνιση του Αντρέα σημαίνει συναγερμό στην Εύα και στον Τηλέμαχο που ψάχνουν να βρουν που πήγε.

Ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό. Η Καλλιόπη που γνωρίζει την αλήθεια δεν ανοίγει τα χαρτιά της αλλά κάνει μία επίσκεψη που θα αφήσει κάποιον έκπληκτό. Οι μέρες περνούν και η εξαφάνιση του Αντρέα εξακολουθεί να θορυβεί τους πάντες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή του αποχωρισμού διαλύει τον Λυκούργο

Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Αντρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα. Παράλληλα, ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδερφό του ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του.

Μάλιστα, ο ίδιος μαζί με τον Μανούσο, τον ξάδερφό του, θεωρούν πως ο Αντρέας είναι νεκρός και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι οι Σταματάκηδες. Τότε, ο Τηλέμαχος αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του και να εκδικηθεί τον Μαθιό.

Ο Παύλος προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος είναι εξοργισμένος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *