Η Γη της Ελιάς: «Ακόμα στα μέλια έπρεπε να ήσασταν»

 

Η Γη της Ελιάς: «Ακόμα στα μέλια έπρεπε να ήσασταν»

Η Γη της Ελιάς: «Ακόμα στα μέλια έπρεπε να ήσασταν»

 

Έξαλλος γίνεται ο Λυκούργος στη σειρά «Γη της Ελιάς» από τη στιγμή που μαθαίνει για την παράλληλη σχέση που έχει ο Χρήστος και απατάει την Αφροδίτη με την Αριάδνη.

 

Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Λυκούργο ότι είδε τον ανιψιό του να φιλιέται με την κόρη του Στάθη. Από τη στιγμή εκείνη ο Λυκούργος νιώθει πολύ άσχημα και είναι εξοργισμένος με τον Χρήστο. Έτσι ο νεαρός πηγαίνει στο γραφείο του και τον ρωτάει τι συμβαίνει.Η Γη της Ελιάς: «Ακόμα στα μέλια έπρεπε να ήσασταν»

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια 15 ,16 ,17.

«Εγώ θα κάνω τις ερωτήσεις κι εσύ θα απαντάς» του λέει με έντονο ύφος ο Λυκούργος στη «Γη της Ελιάς» και συνεχίζει ρωτώντας τον «Δεν μου λες ανιψιέ, τη γιατρίνα γιατί την παντρεύτηκες;» και ο Χρήστος του απαντά επειδή την αγαπάει.

Τότε ο Λυκούργος τον ρωτάει γιατί την κερατώνει λίγο μετά τον γάμο τους, αφού την αγαπάει «Γιατί θέμα ρουτίνας δεν παίζει, μην τρελαθούμε» του λέει «Ακόμα στα μέλια έπρεπε να ήσασταν.

Διαβάστε Επίσης  Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος είναι κολλημένος με την Μάρμω

Μην μου το παίζεις άσχετος. Ούτε καν να κρυφτείς δεν φρόντισες» και συνεχίζοντας τον ενημερώνει ότι τον είδαν να φιλιέται απροκάλυπτα με την Αριάδνη.

«Έχεις τρελαθεί;» τον ρωτάει και ο Χρήστος ντροπιασμένος τον ρωτάει ποιος τους είδε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *