Σασμός: Ο Εισαγγελέας ζήτα τεστ DNA της Βασιλικής

 

Σασμός: Ο Εισαγγελέας ζήτα τεστ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Εισαγγελέας ζήτα τεστ DNA της Βασιλικής και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

 

Ο Αντώνης κάλυψε τη Βασιλική, όταν εκείνη πήγε στο κρησφύγετο για να αντιμετωπίσει τον Λάζαρο, αλλά όπως θα φανεί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, δεν θα έχει την ίδια διάθεση και ο Χρήστος Γιακωβάκης, ο οποίος και θα διατάξει να δώσει δείγμα DNΑ η γυναίκα του Μαθιού.

Οταν πέθανε ο Λάζαρος, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης διέταξε όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη να κάνουν τεστ DNA για να δει αν το γενετικό τους υλικό ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο κρησφύγετο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Για ό,τι και να μου συμβεί, εσύ θα έχεις την ευθύνη

Ολοι πέρασαν από αυτή τη διαδικασία και μάλιστα βγήκαν αρνητικοί, αλλά λίγο πριν κάνει και η Βασιλική το δικό της τεστ, έκανε μια κουβέντα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος.

Η Βασιλική Σταματάκη επιβεβαίωσε τις αρχικές του υποψίες πως εκείνη είχε πάει να βρει τον δολοφόνο του Νικηφόρου και χωρίς να του το ζητήσει, της υποσχέθηκε να την καλύψει, αφενός γιατί είναι έγκυος και αφετέρου γιατί εκείνος ξέρει ότι δεν ευθύνεται η Βασιλική για τον θάνατό του.

Μαθιός, Βασιλική και Καλλιόπη ευχαρίστησαν τον Αντώνη για την πρόθεσή του και ενώ εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα ξεχαστεί, ο Χρήστος Γιακωβάκης στα επόμενα επεισόδια θα ανοίξει ξανά την υπόθεση. Για την ακρίβεια, όλα θα ξεκινήσουν όταν ζητήσει από τον Αντώνη τη λίστα με τα άτομα που υποβλήθηκαν σε τεστ DNA.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Μηνύει Τον Ισίδωρο Γιατί Αρνείται Να Κάνει Τεστ DNA

Ο τελευταίος, παρόλο που θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο, τελικά θα αναγκαστεί να στείλει τη λίστα, από την οποία φυσικά θα λείπει το όνομα της Βασιλικής.

«Είναι έγκυος, Χρήστο, και δεν ήθελα να περάσει από αυτή τη διαδικασία. Για τη Βασιλική εγγυώμαι εγώ. Δεν θα έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο», θα πει στον εισαγγελέα κι εκείνος για μια ακόμη φορά θα ισχυριστεί πως βάζει το συναίσθημα πάνω από το καθήκον του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *