Μεσολόγγι: Η ενέδρα θανάτου στον Μπάμπη Κούτσικο και… η σιωπή του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Η ενέδρα θανάτου στον Μπάμπη Κούτσικο και… η σιωπή του κρεοπώληΠέρασαν 18 ολόκληρες ημέρες για να βρεθεί η σορός του Μπάμπη Κούτσικου και το τέλος ήταν τραγικό.

Ο άτυχος Μπάμπης εντοπίστηκε σε βάλτο έχοντας στο σώμα πολλαπλά χτυπήματα από κυνηγετικό όπλο.

Οι έρευνες δεν σταματούν εδώ και συνεχίζονται, την ώρα που ο 50χρινος κρεοπώλης δεν ομολογεί και έχει προφυλακιστεί προσωρινά στον Κορυδαλλό.

Ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, τα σκάγια του οποίου τον βρήκαν στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Στον “αέρα” της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, και ενώ συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου να ολοκληρωθεί η απολογία του κρεοπώλη, η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση για την εύρεση της σορού του παιδιού της.

Αργά το απόγευμα, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη, κρίθηκε προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 42-43-44-45-46-47-48-49

Από εδώ και πέρα, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό του όπλου της δολοφονίας, το οποίο ο φερόμενος ως δράστης κάπου θα έχει πετάξει, προκειμένου να κρύψει την εγκληματική του ενέργεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *