Μεσολόγγι: Η ενέδρα θανάτου στον Μπάμπη Κούτσικο και… η σιωπή του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Η ενέδρα θανάτου στον Μπάμπη Κούτσικο και… η σιωπή του κρεοπώληΠέρασαν 18 ολόκληρες ημέρες για να βρεθεί η σορός του Μπάμπη Κούτσικου και το τέλος ήταν τραγικό.

Ο άτυχος Μπάμπης εντοπίστηκε σε βάλτο έχοντας στο σώμα πολλαπλά χτυπήματα από κυνηγετικό όπλο.

Οι έρευνες δεν σταματούν εδώ και συνεχίζονται, την ώρα που ο 50χρινος κρεοπώλης δεν ομολογεί και έχει προφυλακιστεί προσωρινά στον Κορυδαλλό.

Ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, τα σκάγια του οποίου τον βρήκαν στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 24 Ιουνίου η Σύναξη των Δικαίων Ζαχαρία και Ελισάβετ

Στον “αέρα” της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, και ενώ συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου να ολοκληρωθεί η απολογία του κρεοπώλη, η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση για την εύρεση της σορού του παιδιού της.

Αργά το απόγευμα, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη, κρίθηκε προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει.

Διαβάστε Επίσης  Τσικνοπέμπτη

Από εδώ και πέρα, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό του όπλου της δολοφονίας, το οποίο ο φερόμενος ως δράστης κάπου θα έχει πετάξει, προκειμένου να κρύψει την εγκληματική του ενέργεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *