Μεσολόγγι: Η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη λέει πως βρέθηκε η σορός του

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, η σορός του 31χρονου βρέθηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια

Η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη, που εξαφανίστηκε πριν 18 ημέρες στο Μεσολόγγι, υποστηρίζει πως βρέθηκε η σορός του.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Mega, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρήκαν ένα σημαντικό στοιχείο που ίσως οδηγήσει στον εντοπισμό της σορού του 31χρονού, ενώ την ίδια ώρα η οικογένειά του δηλώνει πως η σορός βρέθηκε ήδη.

Διαβάστε Επίσης  «Φρένο» στους ηλικιωμένους οδηγούς με νέες εξετάσεις για δίπλωμα

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, η σορός του 31χρονου βρέθηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί που είχαν εστιαστεί οι έρευνες των Αρχών.

Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη. Επιβεβαιώνεται πως η σορός που εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) στο Μεσολόγγι ανήκει στον 31χρονο.

Οι ισχυρισμοί του βασικού υπόπτου

Νωρίτερα σήμερα, υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκε στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Διαβάστε Επίσης  Black Friday 2021: 4 τρόποι για να μην πέσετε θύματα απάτης

Οι ισχυρισμοί του καταρρίπτονται ένας ένας, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως το επίμαχο βράδυ ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Ωστόσο, οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και πως δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *