Σασμός: Η Θοδώρα παίρνει την συγχώρεση που ήθελε

 

Σασμός: Η Θοδώρα παίρνει την συγχώρεση που ήθελε

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Θοδώρα κερδίζει την συγχώρεση.

 

Ακούγοντας την Θοδώρα να τους αφηγείται τα όσα έκανε πριν σκοτωθεί ο Πέτρος οπλίζοντας ουσιαστικά το χέρι του Αστέρη και οδηγώντας τον καβγά τους στην τραγική του κατάληξη, η Βασιλική μένει με το στόμα ανοιχτό.

Παρόλα αυτά συναισθάνεται το πόσο βαθιά έχει μετανιώσει η κοπέλα για τις πράξεις της και ξέρει πως μέχρι τώρα έχει πληρώσει βαρύ κόστος.

Έτσι, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, της ξεκαθαρίζει πως όλο αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την πρόταση που της έχει κάνει να βαφτίσει αυτή το παιδί που θα αποκτήσουν με τον Μαθιό, γεγονός που συγκινεί βαθιά την Θοδώρα.

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή η Ροζίτα Σώκου.

Η Βασιλική ενημερώνει γι’ αυτήν της την απόφαση και τον Αστέρη, ο οποίος βρίσκεται για άλλη μια φορά στη μέση, ανάμεσα στη δική του οικογένεια και τους Βρουλάκηδες.

Η Αργυρώ και η Μαρίνα από την πλευρά τους συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή πλέον, παρά να βρουν έναν τρόπο να αφήσουν την πίκρα τους και να συμφιλιωθούν με την κοπέλα.

Η συμφιλίωση της Αργυρώς με την Βασιλική όμως θα είναι σαφώς πιο δύσκολη μιας και που για την ώρα η γυναίκα του Μαθιού κρατά σκληρή στάση.

Διαβάστε Επίσης  Λέσβος: Αυτός είναι ο 35χρονος που μοιράζει ψάρια στα προσφυγόπουλα

Θεωρεί πως η Αργυρώ την αδίκησε βαθιά και δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Ενώ ο ίδιος ο Μαθιός και ο Αστέρης, προσπαθούν να φέρουν τις δύο τους ξανά κοντά, ο άγνωστος μασκοφόρος χτυπά ξανά με νέο μήνυμα το οποίο θα τους αναστατώσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *